Home

Saturday, June 2, 2012

Best of luck myra :)

Assalamualaikum and hello everyone. 
Once again, entri ini hanyalah update sepantas kilat aku dapat buat.  Almaklum la, sekarang dah study week. Which means next week dah start final. Cepat final. Cepat habis exam. Cepat cuti. Cepat balik rumah. Yessssss! (^_^)

Di kesempatan ini jugak aku nak mohon ampun and maaf kepada semua andai ada terkasar bahasa, tertacing ke apa. Big SORRY okay guys? Doakan aku dapat jawab final dengan tenang and pass with flying colours. Hihi :p

Aaaaa. Errr. Dah tak tau nak taip apa. Just wanna wish goodluck and all the best untuk semua student U yang akan final by next week or this week! Heeee. 
''Together we conquer the world bebeh'' :)

P/s : Million thanks for the good luck card BS. Comel sangat. Macam saya. Hikhik. Jk jk. Ok takmau perasan dah, k bai :D
Thanks for the dua' =)
Thanks for the handmade card :')))

And last but not least, thanks for the 9gag rose :p
GOODLUCK TOO, LOVE  ♡ 

8 comments:

akudandia. said...

kreatifnyaaaaaaaaaaaaaa aneyp. carikan sorang yang kreatif untuk saya. nak jugak feeling feeling bila dapat menda gini. hihi.

goodluck tau sayang.

i love you forever.

nurashikin rezali said...

goodluck kakak (':

♥ the Dutchess said...

Good luck Myra!
Chaiyok2 ;)

cik dila said...

Auww,sweetnye dapat kad.. hehe. Goodluck jgk.

Myra Arshad (: said...

@akudandia : alhamdulillah. mudahan sweet ni forever. hihi. yee, thanks for ur wish. btw, saya dah kat rumah. tapi esok nak pegi usm balik. ada hal sikit. hihi.

and i love you more ;)

Myra Arshad (: said...

@nurashikin : thanks umie =)

Myra Arshad (: said...

@thedutchess : hihi. thanks dear :)

Myra Arshad (: said...

@cikdila : teheee ^__^ tq sis !