Home

Thursday, June 28, 2012

holiday~

Assalamualaikum and big hello everyone ;)
Alhamdulillah, finally dah habis exam. And i'm officially third year next sem. Wuhoo! Can't wait ! :D Please jangan tanya pasal last exam okay, terrible for me. Blergghh -.-'


So, holiday mood dah on dah. Apa lagi. Holiday la kita. Kehkeh. Tapi sorry to say la kan, holiday kali ni aku tak bole enjoy sangat la. Sebab ada komitmen dengan program2 USM. So kena balik awal, seawal raya ke 4. Heee :p Ni pun just short update. Sebab nak tunggu EURO in less than 2 hours kejap lagi ^__^


Ok then, hopefully something good akan terjadi la ye for me this holiday. Bole la aku propa2 lagi kat sini. Hihi. Ok bai. Happy hols readers :p

8 comments:

Cik Anita said...

wahhhh..dah makin dekat dah tu dengan dunia kerja..jeng jeng jeng..

me suya said...

xper mira.. onemore year to go dear..study hard k~

zazaw said...

oi mighaaa

akudandia. said...

happy holiday babe! :)

Myra Arshad (: said...

@cik anita : uwaa. seram je dgr. mencabar tak? :p

Myra Arshad (: said...

@mesuya : mra ade lagi dua tahun la kak. wuu. neves2. hihi

Myra Arshad (: said...

@zazaw : ahh. sombong la hang :p

Myra Arshad (: said...

@akudandia : thanks babe =))