Home

Saturday, May 19, 2012

BaCk To SkEwL :D

Assalamualaikum and morning everyone :)

Ce tengok title, kecik besar kecik besar je typing nyo. Bajet kiut lettew. Hihi. Bagi sesapa yang taip cengini, aku mohon back to school yuk! :p Heee, actually back to school ni theme dinner school or so-called mimates annual dinner :)

Dinner kali ni yang fully organized by second year student which is my batch memang super awesome *letak buah, angkat bakul sendiri :D* Dengan decorationnya, persembahannya. Kudos! Walaupun event ni kitorang buat kat Pusat Mahasiswa USM Kampus Kejuruteraan je, tapi kemeriahan tu macam buat kat five stars hotel. Ok tipu -.-'

Tapi aku a bit stress malam tu sebab tak bawak camera. Herrr T___T So, tak dapat la nak tunjuk kat korang fully decorations yang kitorang buat dalam dewan tu. Hihi. But, jangan tak tahu aku memang pandai bab - bab cilok gambar ni. Jom cekidaut. Heee ^__^
Cikgu bersama anak muridnya. Hihi
Belon gerbang a.k.a pintu gerbang. Hekhek
I just love my schoolmate :)
Classmate. Heee
Budak sekolah ^__^
Hehe, untungla kalau ada cikgu kamceng macam ni dengan student :p
Hihi
K bai ! :)

18 comments:

kura said...

amboi. ustaz dgn ustazah amboi. hahha

Suhaila Rosli said...

Di akhir post mesti ada pic dgn BS . Sedondon niceeee ^____^

nurul cHempaka said...

wah!best nye theme! bagus..boleh cilok idea..HEHE:)

fatheyn said...

comel lah ustaz ustazah! sedondon! haha.

cik dila said...

kemain lagi ustaz ustazah tu.. haha.

[ita] said...

alololo. tomei je adek kite ni. hehe. sedondon ustaz ustazah. sweet. and u look comel sgt with the red color. and the tudung. <3 :)

Badrina Ibtisam said...

Haha gambar2 semua cantik. Ustaz dgn ustazah pun cun. Hehehe~~~

fifie said...

hahahha ! comel gilak ustaz ustazah pilihan tu.. :)

Myra Arshad (: said...

@kura : upss. haha

Myra Arshad (: said...

@suhaila : hihi. alaa, bukan selalu pun :p

Myra Arshad (: said...

@nurul : best babe. try laa ;)

Myra Arshad (: said...

@fatheyn : tehee T__T *blushing la kite

Myra Arshad (: said...

@cik dila : ustaz and ustazah tu doa kannn. aminn :D

Myra Arshad (: said...

@ita : thanks kak. tapi kan. mra tk pakai kaler merah la that night. hihi. rabun yee :p

Myra Arshad (: said...

@badrina : thanks darl. hihi. tapi semua ni gmbr cilok dri camera org je :p

Myra Arshad (: said...

@fifie : hehe. tenkiu dear ;)

Cik Anita said...

lahhhh..best gila tema dia gini, kalau tak baca entry ni tadi..ingtkan Myra jadik cikgu..haha

Myra Arshad (: said...

@cik anita : hehe. serious best ok tema ni. awesomeee! :p