Home

Friday, January 18, 2013

Akhirnya.

Assalamualaikum w.b.t and hello everyone ᵔ.ᵔ
Peh peh peh. Tolong la bagi big applause kat aku ni. I'm back uols~ Lama gila tak menaip kat sini. hihi. Rindu terok. I guess after 4 month tak update, memang mati idea ah. Nak menaip pun rasa kekok je, almaklum la baru habis final exam. Otak duk teringat kat subject2 engineering la kekdahnye. kehkeh ^_^

Rasanya tak terlambat lagi kot nak wish Happy New Year 2013, kan? Moga tahun baru ni lebih membawa makna buat korang *cewah, ayat skema. wakaka. Hmm. Mula2 ingat nak recap tahun 2012, tapi macam banyak sangat je nak story. So, tak tahu nak mula part mana dulu. InsyaAllah kalau rajin, nanti aku story ok? :p

Okaylah korang, saja nak buang jakun menaip kejap. tehee. See u soon!
Nahhh, ambik ni ! (っ◕‿◕)っ♥
Aci tak kalau aku letak muka macam ni? 
Aci kan je lah. Candid kot. Hiks ;p

1 comment:

Aimy podzi said...

haaa muncul pun. lama kot tak berblog :) gilaaa dok tggu jee blog depa hehe