Home

Thursday, October 25, 2012

PSU ♡ USM

Assalamualaikum and Big Hello everyone 

Dah lama sangat tak menaip kat sini. Hmm. Rindu T_T Actually, just wanna share something yang for me sangat priceless :') Alhamdulillah, minggu lepas aku diberi peluang utk melawat Prince of Songkla University Faculty of Engineering, campus Hat Yai, Thailand.

So far, sangat best! Dorang super friendly, down-to-earth and respectful lah. Walaupun terpaksa berkorban seminggu skip kelas *which is surely not my type* and ada here and there communication problem dekat Thailand, but apa ade hal redah je. Hihi. Fyi, student yang wakil USM ada 21 orang plus 3 officer. Delegasi student yang pergi tu including MPP sidang 2012/2013, mantan MPP, sekretariat MPP and MT PPSL. And aku pergi atas tiket MT PPSL. Hiks :p

Honestly, aku tak pandai nak gebang sangat kat sini. Tengok gambar je lah eh? Atleast nanti ada jugak kenangan aku tersemat abadi dalam blog ni. Mohon tak mengumpat sambil stalk. Kehkeh ^_^

WARNING : GAMBAR BANYAK. Weeeee~
Before keberangkatan pergi delegasi2 USM =D
Depan immigration Sadao ;)
Motip sangat aku posing camtu T_T
Btw, jangan tegur muka burn aku sebab main netbal. Erk~
Again and again.
Our family potret 
Ice breaking. Spot me xD
Kena buat bridge. Adventure baq hang~ :p
Our bridge team 
Mohon percaya kami belajar memasak kat sana.
Which is my all-time-favourite-hobby kannnn.
Syiokkk gila bole masak 
Depan department chemical engineering :)
So-called-green-bean
LI visit : Songkla Petroleum Terminal
Jeng jeng jeng. Sesi cuci mata bermula :p
Eheeemm
Maafla, kami excited naik tuk tuk. Hiks :D
P makan tak ajak depa nih. Blerggghh -.-
Mountain Hat Yai. Awesome!
See, view dia. Cantik nyaa. SubhanaAllah.
View time malam :')
Peh peh. Sunglass 4ringgit ja baq hang. 
Selama ni duk kena troll. Haha
Keja kami time malam makan ja. Hehe
My best buddy there : IM ♡
Dia thai muslim. Stay Yala ;)

Ehh. Dah habis lah. Ok da bole tutup mulut tu. Sampai nganga tau. Ish ish :p Ok bai readers. 

Much Love,

6 comments:

kura said...

wah. bestnyeeeeeeee :P

cik dila said...

Best nyaaa!!

Udang dalam 2nd last pic tu besaq nyaa. Dapat tu memang best gilaa. Huhu

me in LDR said...

lamewnyer awak tak update blog..=)

Myra Arshad (: said...

@kura : best sangat ;)

Myra Arshad (: said...

@cik dila : hihi, suka makanan je kan :D

Myra Arshad (: said...

@me in LDR : sabar yee ^_^