Home

Monday, July 4, 2011

Make Over.

Nice right? T_T
Mak, esok jom beli cat. 
Adik nak cat bilik. Hihi
K bai

P/s: Ni entri tak da motif, mana la tau, kot mak aku rajin stalk aku kan. Heee. 
For more, kindly view my tumblr : http://myraarshad.tumblr.com :)

31 comments:

me suya said...

sama la dgn my mama.. Suka stalk gak..then buat topik kalau balik kampung.. Muahahha.. Tp kan myra, akak lagi suka white theme.. hehehehe dah tua kot.. xsuka colourful lagi

iPai said...

uhuhuh ... nape mula2 semua org suka putih .. lepas tuh diorang kate dull, tukar warna warni, lepas tuh tukar putih balik .. hehehe

cantik ye bilik .. nak berangan beli barang kat ikea laa cam ni

iPai said...

myra, pasal komen tuh kan, dah letak dua jenis widget dah .. sori kalau benda tuh tak elok ...

zazaw said...

kenapa kena ada pink
arghh

AmalinaNashihin said...

ARGH! BILIK TU LAWA!
Nak juga T.T

Elyana Ahmad ツ said...

lawa.nak bilik mc nei 1.hehe.

Q :) said...

cantik ! tapi kalau colour merah putih lagi cantik ehehe :p

Un Phat Lee said...

beli cat.pastu letak bom dalam tu.cepat skit siapnya nanti.haha

Faraa Eiman's said...

kalu dpt bilik cm tu , sure tak kuar dah , haha ;p

nawal addina said...

cntekk ! tak kuar bilik pon takpe . hehe

Cik Anita said...

cik adik ni gara2 tgk video yang aritu. tu jadik cam gini..hehe

syaran suri said...

kaler maler.. errr *pingsan

mmz said...

nice tone! :D

madulebah said...

pink, suke2..! hehe..
pink ni salah satu warna faveret Rasulullah jgk selain putih dan hijau..
miss u to0..(^_^)

:: tinie nasir :: said...

adOyai !! cntek amat lorr.. Pinky gitu.. Nice + sweet la sys.. sesuai bangat dgn kak myra yg sweet.. :D

saidibautista said...

meletop sgt la kaler bilik ni. colorful la wak. xbest. haha

Myra Arshad (: said...

@me suya : hihi. same here. nanti kena perli je dlm keta. huhu. aaa. mra pun suka gak if warna putih. nampak eksklusif :)

Myra Arshad (: said...

@ipai : haa, tolong beli kat mra sekali if pegi ikea. hihi xD

Myra Arshad (: said...

@zazaw : pink itu menawan okay! :D

Myra Arshad (: said...

@amalina : sabo je laaa. jom kita buat make over. hihi

Myra Arshad (: said...

@elyana : jom kita buat. hihi

Myra Arshad (: said...

@Q : i think warna oren putih would be nice too ;)

Myra Arshad (: said...

@phat lee : haaa, beli cat? haha. bole aih. tapi jenuh nak adjust perabot plak nanti. haha. nk kena tutup2 :p

Myra Arshad (: said...

@fara : betull. if i dpt bilik mcm ni mmg tk kuar gakk . hee

Myra Arshad (: said...

@nawal : nanti panggil semua kawan2 dtg tido blik. hihi

Myra Arshad (: said...

@cik anita : a'ah. skrg da macam hantu make over da. grrr~ best nyaaaa

Myra Arshad (: said...

@syaran : tu laa, abg tk tau. nice kot. haha.

Myra Arshad (: said...

@mmz : agreed ;)

Myra Arshad (: said...

@madulebah : waa. ye ke? pasni nk cat bilik pink jugak laahh. hee~

Myra Arshad (: said...

@tinie : sweet tu mmg, tapi part duitnya yg tak bapa nksweet. huuhu

Myra Arshad (: said...

@saidi : aaa. colourful itu menawan okay! :D