Home

Saturday, June 25, 2011

nightmare.

Assalamualaikum. Big hello everyone. Just straight to the point, aku nak cerita pasal kisah satu malam. Which is malam khamis hari tu bersamaan 22hb jun a.k.a 20 rejab 1432H. As usual, lepas presentation bagai. Aku pelawa la dua tiga orang crew iNESCO keluar makan McD. Eheem. Biasa lah, malam last aku stay kat usm. So, tak berkira sangat lah if nak bawak pegi McD :)


Nak d jadikan cerita, tetiba BJR aku tu terlanggar something that so called-khemah-plastik-pelapik-tikar. Entah. Yang tu la kot. Haha. Then, siap ada bau hangit keluar. Memang cuak jugak aa. Then, lepas dah settle pasal benda alah tu, time kat depan Tol Juru, boleh pulak kad Touch & Go hilang. OMG! How come kad tu bole hilang if kita tak buang pun kan ? T__T 


Lepas kawtim baek punya dengan abang tol. Dia pun bagi lahhh jalan. Teheeee. Thanks to dua orang hero malam tu *puke* :p Next, time kat McD, haisshh. Yang ni pun cuak jugak. Macam mana laaaa dorang ni bole cerita pasal hantu kan. Aku ni dah terang tang-tang la penakut. Haha. And at moment, bf member aku ni mesej and dia hantar mesj exactly apa yang kami tengah cakap tu, which means dia dengar la conversation kami. And i was liked, errr. Whats goin on? @_@


Dahhh malas nak layan time kat McD tu, sampai terbawak - bawak balik bilik gerakan iNESCO. Time aku dengan my bestfriend nak gerak balik bilik, bole pulak terdengar muzik. Kalau muzik biasa - biasa aku tak kesah. Ni muzik ala-ala Mozart-Beethoven bagai. Peeehhh. Mau nak bergegar jantung. Haisshh. Sapa plak pasang lagu orkestra pagi - pagi buta ni (n_n)


Time tu dah macam gigil jugak laa, then lastly decide nak tidur kat bilik gerakan je. Hihi. Best kot tidur situ, sejuk :) Heerrrr. Cerita tamat. Entah korang paham ke tak. Hihi. Sorry la, sometimes i sound stupid when i speak ''manglish'' :D 
Ini just selingan. Heee
#Syaran a.k.a alien :p

Harharhar.
Credit to #Syaran and #Saidina :)

Best Picture. Hehe.
Sebab semua niceee ^__^
K BAI.

26 comments:

Ira Bulat said...

comel-comel je gambar tu!

syaran suri said...

hey.. i'm the alien
comel gilaaa

Myra Arshad (: said...

@kak ira : hehe. makaseh ^_^ ehh, kak ira baru nak fllow ke ? wuuu~ :D

Myra Arshad (: said...

@syaran : grrr. perasan le tu. haha

auny aizie said...

homaiiigodddd myraaa !

muka kau dekat gambar yg no 2 tuuuu

misscthajar said...

myra,dak laki yg pkai bju stripes dlm last pic 2 clasamate kita msa matrik ka?

iPai said...

secara kesimpulannya, cite hantu klua bile touch n go hilang ..

maka jgn hilangkan kad tng ..

shahrul pon ade .. kem salam dia k .

syaran suri said...

one of the trill est kenangan ever ! ;p

si leija said...

dah tahu tkut nk juga bercerita hantu~~

Ungu said...

lagu orkestra tak pernah gagal untuk buat aku cemas.

fifie said...

pelam muda wehh ! kecoq aiyaq liuq aku

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

bab takut ada, bab suka ada, bab lucu pun ada. lengkap cerita:)) u really enjoyed ur life well la darl!=)

YOUsoF said...

Hehhe mesti gelabah masa tak jumpa kat sentuh & pergi tu kan.. tapi nasib brader tu baik kan.. ;D


Gambar ke-2 tudung hitam paling cool.. ;D

Myra Arshad (: said...

@auny : haha. rare tak ? :p

Myra Arshad (: said...

@hajar : heee. aku da jawab kan semalam :)

Myra Arshad (: said...

@ipai : wahh. thanks buat summary. hihi. yee, shahrul pn ada. orait. insyaallah :)

Myra Arshad (: said...

@syaran : yeahhh. trill sangatttt ^__^

Myra Arshad (: said...

@redza : itu la pasal. cerita hanttuuu best kot. heee~

Myra Arshad (: said...

@ungu : memang scary kot dengar lagu orkestra pukul 4, 5 pagi. grrr~

Myra Arshad (: said...

@fifie : me tooo. grrr. sedapnyaaaaa. huuuu

Myra Arshad (: said...

@fifiey : yes i really do. hope u enjoy ur life too sista :)

Myra Arshad (: said...

@yousuf : hehe. memang cuak lahhh.

btw, tudung hitam tu my rumet :)

Nur Bahiyah Ab. Rahman said...

eeii mangga cicah garam tu yg paling tah tahannnn...
*rasa mcm singa kelaparan pulak. hehe

Myra Arshad (: said...

@abhi : grrr. sedap kot. meleleh air liur niii. hehe

saidibautista said...

baru pasan entry ni. haha beethoven bagai. nnt korang dtg balik music nasyid lak. haha

Myra Arshad (: said...

@saidi : lol. baru perasan? haha. saboo je laa :D