Home

Monday, June 27, 2011

Jual Mahal.

''Jual mahal itu kadang kala perlu''
It's for your own good, honey :)
P/s : I love rare people doing rare things 
not
annoying people doing annoying things
^__^

26 comments:

Marya Hana said...

depends on the situation.. kalau mat rempit buat bunyik cincorot, yes u have to "jual mahal".

tapi kalau ade lelaki yg baik , ape salahnya? kan.. jangan jual mahal sgt.. nnt x laku..

:) gudluck dear.

CikPuan Fara said...

love yr quote sis! easy come, easy go. kita pompuan harusla jual mahal sket. br ada "harga" ye tak? heheh :)

syaran suri said...

adik ni hot boleh la jual mahal. ops ! ;p

Myra Arshad (: said...

@marya hana : kak yaya, yesss. i agreed with u :) tapi kadang kala, lelaki tu tak sedar yg dia annoying :D hihi. thanks my dear :)

Myra Arshad (: said...

@cikpuan fara : hehe. betul betul. easy come, easy go. amboi. ingat perempuan ni apeee? hihi :))

Myra Arshad (: said...

@syaran : aww. hot la sangat kannnn. T___T

si leija said...

bagus tu jual mahal baru ada market pada masa akan datang~~~
bila tiba masanya nanti baru kita tahu kita akan dihargai oleh seseorang~~~

zazaw said...

saya suka gadis jual mahal

sudikah awak mengahwini saya?
auw!
kahkahkah

auny aizie said...

jual mahal lah yg orang sukaaa.

seriusss .
tambah2 perempuannn kan.
hehe :)

nawal addina said...

yup ! mmg perlu ;)

Farieza Diana said...

Indeed , Yeah !

Ira Bulat said...

depends on situation la syg..kalau mmg lelaki tu terbaik buat adik, jgn le jual mhl sgt..hehhe..


nah, kene tag!

http://irabulat.blogspot.com/2011/06/salwaismailblogspotcom-giveaway.html

hairol said...

jual mahal berpada juga..nnt si dia anggap laen plak...:)

iPai said...

cam ne nak tahu rare ??

(bocorkan rahsia)

iPai said...

tak perlu jual mahal, kenal hati budi dan kalau jumpa jujurnya, mesti akan kekal ..

Myra Arshad (: said...

@redza : hehe. tapi kalau lelaki jual mahal nampak buruk benorr. kehkeh :p

Myra Arshad (: said...

@zazaw : adakah awak sudah sasau ? mana mungkin saya akan mengahwini awak? saya juga perempuan *skema. haha

Myra Arshad (: said...

@nawal : yeaahhh. thanks darl :)

Myra Arshad (: said...

@farieza : yeay2. ada geng. yahooo. hehehe

Myra Arshad (: said...

@kak ira : yee, adik pun depends jugak ni. tak la kejam sangat. hihi. thanks for the tag kak :) insyaallah nanti adik free adik buat okay !~

Myra Arshad (: said...

@hairol : hendak seribu daya, tak hendak seribu dalih. heeee =)

Myra Arshad (: said...

@ipai : haaa, rare tu myra je tau. hehe. btw, mra tak la jual mahal sangat. kang tak laku susah. hihi :)

iPai said...

haa, bahaya juga tau jual mahal ni .. rilex2 je ..

Myra Arshad (: said...

@ipai : okaaaayy, pasni nk relax je. hihi :D

Aneyp said...

saham saham saham ! lol :D

Myra Arshad (: said...

@aneyp : diam ahhhh T_T