Home

Friday, June 24, 2011

family bonding.

Assalamualaikum. Hey readers and stalkers. Whoa. Rasa macam dah lama gila tak update. Time usha blog member - member tadi dah bagai2 slot keluar. Wordless Wednesday la, Spontaneous Thursday lah. Ish ish. Outdated gila aku. Heh ^_^


Btw, main point aku nak bebel malam ni bukan pasal semua tu. But its about family. My new family. To make it clear, aku dah stuck kat USM time semester break ni ada la dalam 25hari kot? At first, memang frust jugak lah. Kena korbankan cuti sem kot. Grr T__T


Then, bila dah pergi kem bagai, kena brainwash sikit, dapat kawan - kawan baru. And automatically, aku jadi macam ''Oh nvm. Untuk USM tercinta. Anything will do lah'' Haha. Okay dah, stop pasal tu. Next aku nak cerita pasal committee yang terlibat dalam iNESCO, event yang aku join tu.


Frankly speaking dorang memang best kot. Terbaik lah. Semua otak gila gila. Sporting. Supportive. I like :) Abang kakak senior best. Penasihat yang sporting. And semua lah. Wuuu. Bangga jadi one of committee members :)


Okay dah, aku dah mengantuk. Berapa lama dah tido tak cukup. Huhu. P/s : Aku rindu nak berakit kat sungai perak and bercamping d ulu kenas :(
Ni time kitorang pegi outing.
Main bowling ramai2
Team Hitam

Ratu bowling yang kecundang di set kedua
Dem T_T

Ni team kat Kem Pimpin Siswa Lanjutan kat Langkawi :)

Ni future engineer kat Kem Pimpin Siswa Lanjutan Ulu Kenas :)

Ni committee members untuk iNESCO ^_*

P/s : For more information pasal iNESCO, come and visit here or like fanpage iNESCO. Thanks :)

16 comments:

iPai said...

wah dah jadi org busy .. hee, try update pasal benda2 gini ok .. nanti in future, best baca balik ..

aku rugi tak catit dalam blog dulu .. sebab tak sempt ..

all the best !!

saya_arief said...

moh lawan bowling ngan den.
kompom den juara parit.
:D

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

betul2 family bonding kalau betul2 ikhlas berteman di saat susah, di saat senang!

Umie Nadhirah said...

byknyer kawan...

auny aizie said...

fuyyohhh .
dah lama tak g kem dan dpt kwn baru di kem

emm .

::FAIZ FARISH:: said...

nice

Rtp Farra Arisha said...

kalian tampak sgt mesra...:D

Myra Arshad (: said...

@ipai : thanks for drop by. hihi. yeee. busy sikit lately ni :)

Myra Arshad (: said...

@arief : haha. ada plak kan parit kat lane bowling tu. longkang kot :D

Myra Arshad (: said...

@fifiey : yeaahh. u're right babe :)

Myra Arshad (: said...

@umie : berkawan biar beribu, berkasih biar satu. hihi. yer dak ? ;p

Myra Arshad (: said...

@auny : hihi. nanti meh masuk usm. banyak program kot. i like :)

Myra Arshad (: said...

@faiz : thanks wehhh~

Myra Arshad (: said...

@farra : yeee. mesra and bahagia :)

saidibautista said...

TERHARU. HAHA

Myra Arshad (: said...

@sai : hehe. mestila terharu :p