Home

Thursday, May 26, 2011

Twitter.

Assalamualaikum. Straight to the point, apa itu twitter ? Macam mana nak gunakan twitter ? Apa motif tweet2 ni ? Naaahh, dulu soalan - soalan macam ni selalu gila aku pikir. And at moment aku rasa macam, what-the-hack guna twitter, buat serabut kepala saja. Yer dak ? :p


Then bila dah orang lain semua ada twitter, especially so-called-artist. Aku jadi macam curious. Teringin nya nak buat, tapi tak reti guna. Boo. Pity me right? :( Selepas d 'paksa' oleh kak ma. Eheee. Aku pun dengan muka paksa rela buat la twitter. To be exact time cuti sem ni la baru buat. Mak aii, gila loser aku baru nak buat twitter. Orang lain dah nak cecah 1k follower aku baru tekedek. Biar laahh, yang penting quality bukan quantity *tetibe* Bahaha T__T


What i can say about twitter is fun ! Seriously, dia macam satu social network yang bole interact with our follower dengan cepat, and for sure tanpa semak. Haha. Ye la, kalau fb, masuk dalam notification la apa laah. Uishh. Serabot perot okay ! xD


For those yang belum ada twitter tu , buat - buat la. Senang je maen tweet2 ni. *even aku pun belum pandai lagi* Hehe. Aku belajar dari Puteri, teman anjing kucing dalam social network :D
And for those yang dah ada twitter, sila - sila lahh follow. Bole merapatkan ukhwah dalam tu. Hihihi :)




Iklan free.
Okay then, bai. 
Have a nice day readers :)

14 comments:

Anonymous said...

wahh terharuu aiii. btw twitter ni boleh la nak perasan artis sikit. kejap2 update. LOL

:p

-kakma

Rafiq Othman said...

tweet..hehehe

Farieza Diana said...

Done! follow aku jgk k! :)

Adeela Oh Lala said...

i tak reti buad twitter gak ! huhu . kesiann.

HaNa Hani said...

wah..ramai dah ehh wat twitter...
nak wat p malas plak..
ngan fb pown xterhandle...haha

Myra Arshad (: said...

@kak ma : itu la pasal , jangan addicted lebih2 suda~ hehe

Myra Arshad (: said...

@rafiq : hehe. tweet2 :D

Myra Arshad (: said...

@farieza : i'm done too ! hehe :)

Myra Arshad (: said...

@adeela : tak pe, slow and steady okay bebeh ? :D

Myra Arshad (: said...

@hana hani : yeaahh. tau takpe. heh.

zazaw said...

aku tak ade tweter pun weyy
sweater ade laa
ahaaahhahaa

Myra Arshad (: said...

@zazaw : kalau sweater adam anak buah aku tu pun ade :p

fifie said...

smp la aku tak reti main twiter. hahahaa..

myra: yeap2 bdak syed hassan.. xkan x knai ? dia pgwas la dulu. aku 1 geng taekwando dgn dia. alaaa. dulu dia juga rajin cari aku kat kelas...

Myra Arshad (: said...

@fifie : laa, ya ka ? dak. sumpah tak kenai. hehe.