Home

Tuesday, May 31, 2011

YouTube.

YouTube,


Buat aku tak tidur malam. Bukan sehari, bukan dua. Tapi dah berhari - hari. Aaa. Sumpah cool tengok orang buat cover lagu best. Ohmaiii. Jeles. T__T 


Tapi bukan setakat tengok orang menyanyi but tengok rare things, keajaiban alam, vlog and so on. Oh gosh, i am madly, truly, deeply, passionately in love with youtube. *terpengaruh skrip dalam letters to juliet. hihi* Sila tergugat wahai blog dan tumblr :D


Aaa. Apa aku duk merepek ni. Propa betul lah takat yang ni pun pulun nak update blog. Haha. K bai.
Video dia semua cool <3
*nangis
#mike tompkins
talented.
#alex goot
sweet. she's awesome ! :)
#alyssa bernal
actually aku tak bole tengok dia ni, reminds me of someone.
Grrrr~ 
#maddi jane

Banyak gila video - video buat aku tak tido malam. Try check this out ; Rahsia Mekah and Azan tanpa henti. Allahuakbar !!! =)

P/s : Thanks to my brother-in-law for the chelsea ticket match. Wee~ See u guys at Bukit Jalil this july xD

18 comments:

FatinSyahirah said...

best gilaa boleh tengok chelsea nnti! wuuu

zazaw said...

aku pun suka tgk depa.
tp tak tau lak depasuka tgk aku ker dak

YOUsoF said...

Ni yang nak try upload lagu sendiri ni.. (silap² kena boo) ;D



Waah best lah dapat tengok. Tiket free lagi.. jeles nih!

syaza kelyza said...

bestnye dapat tengok chelsea mainnn :D

Adeela Oh Lala said...

wow ! best la ! :)

Myra Arshad (: said...

@fatin syahirah : hehe. wwuuu. tak sabar plak :))

Myra Arshad (: said...

@zazaw : alaa, aku tau hang suka tgk video laeenn :p

Myra Arshad (: said...

@yousuf : haha. try llaaaaa. meh nak tengok ur video :p

Myra Arshad (: said...

@syaza : jom laaa yang :)

Myra Arshad (: said...

@adeela : hehee =)

YOUsoF said...

Hehhe.. Member ada buat lagu sendiri, tapi baru dapat melodi, lirik tengah tunggu modd datang baru dapat buat..


tak cukup berani lagi kot nak buat video sendiri ;D

Myra Arshad (: said...

@you : buat la, nanti kasi link. hehe. bole tlg share2 :P

Anati Soki said...

tahniah.. dek kerana entry in.. anda telah ebrjaya membuat anati soki juga tak tido malam ni..
hehehe
jum layan youtube. muahah

Anati Soki said...

mira!! try dgr skyler grey plak!!!!

Myra Arshad (: said...

@anati : hehe. best kot layan utube. lagi best kalau laju jeee dia jalan. hehe. btw, skyler grey tu apa? mra search but tak da pun. huhu :))

Myra Arshad (: said...

@anati : hehe. best kot layan utube. lagi best kalau laju jeee dia jalan. hehe. btw, skyler grey tu apa? mra search but tak da pun. huhu :))

Didiey Fadhilah Ramli said...

How much is the ticket?

Myra Arshad (: said...

@didiey : ticket ada 4 phase. yg 300+, 100+, 60+ and 50+ if im not mistaken. hehe. ikut seat dlm stadium. yg myra pnya 100+ :)