Home

Sunday, April 10, 2011

Berjuang.

Asalamualaikum. Sempena dengan final yang dah dekat sangat ni, aku nak mohon ampun dan maaf buat semua bloggers and tak lupa juga buat stalkers yang selalu menghabiskan masa membaca setiap entry aku, stalk segala personal life aku. (macam artis plak rasa. hahahaha) Yee, aku mintak maaf and aku dah lama maafkan korang ;)


Esok study week dah start, and first paper aku 18th april. Doakan aku boleh jawab semua ye. Tetiba aku macam gatal tangan nak list down kan time table untuk final. Ye lah, mana la tahu. Ada stalker yang nak wish goodluck kan. So, biar betul timing nya tu. Lalala~


Date     : 18 / 04 / 2011
Paper  : Numerical Method and Engineering Statistics
Venue : Dewan Utama
Time    : 3 pm


Date     : 20 / 04 / 2011
Paper  : Technology Electric
Venue : Dewan Utama
Time    : 9 am


Date     : 21 / 04 / 2011
Paper  : Bahasa Malaysia 
Venue : Dewan Peperiksaan Baru
Time    : 3 pm


Date     : 22 / 04 / 2011
Paper  : Strength of Materials
Venue : Dewan Utama
Time    : 3 pm


Date     : 28 / 04 / 2011
Paper  : Physical Chemistry of Engineering Materials
Venue : Dewan Utama
Time    : 9 am


Ha. Itu je lah paper yang aku ambik sem ni. Tapi sorry to say la kan, memang heavy kot, for me. Student yang laen bole lah. Kencang. Aku ni dah la lampi. Aigoo. Macam mana la nak final ni. Haissh T__T hm. Apa - apa pun wish me luck okay ! Okay lah, petang kang aku dah nak balik usm. Tak bawak balik Mr.Mac ni. So maybe this is my last entry. Jumpa lagi 3 minggu akan datang. Insyaallah. 


For those yang birthday dia dalam bulan april ni aku nak wish happy birthday siap2 eh. Kang ada terlupa, makan hati pulak. Yer dok ? Hihihi. Happy birthday friends ;) Finally, happy stalking and blogwalking. SELAMAT BERJUANG KAWAN - KAWAN. End.


P/s : Don't miss me :D

Smile.

42 comments:

Azariah Kamis said...

myra...good luck for ur exam ok cyg...
=)

Cik Anita said...

myra yg kenit lagi comel~ weee :D

good luck sayang. InsyaAllah boleh jawab semua tu. Manfaatkan study week tu betul-betul, jgn dok loklak yg macam-macam. hehe.

okeh. Memang tak mau eh MISS you. :P

Nurliyana said...

gudluck myra! ajaja fighting! miss u dear.. :)

shafinaz (: said...

Good luck ! Caiyok caiyok ! hihik :)

hairol said...

hahaha..ayat xbley bla..gud luck r weyh..doa same2..

p/s: pas nie xstalk ag blog ko da..:p

me suya said...

good luck myra
huhuhuhu see u kat dewan pekse :)

RaraPuing said...

GUD LUCK !! rara pun da nak final !!!i=uwaaaaa takutttt

adrinaqamarina said...

suka gambar last tu!

babe! buat elok3. kalau lupa, lampi ke ceroi ke. zikir banyak3.

aku pun nak start dah final tak lama lagi.

xoxo

iPai said...

uhuh .. gud luck ... saya stalker nak cek timetable exam tuh .. uhuh

airazulaikha said...

selamat berjaya!

Wan Gerrard said...

good luck myra,
all the best~ :)

boleh tolong tukar link blog wan gerrard tak nanti, jadi http://www.wangerrard.com/ thanks~

Farhana Malek said...

comel la you and baby yang you pegang tu :)

btw dear! let's join this!

http://hanamarvelloves.blogspot.com/2011/04/farhana-malek-nak-bagi-hadiah-ni.html

misz molecule said...

good luck darl..


lor..bru taw amek engineering..



chemical ke????

Cik Akma said...

mira syg, gud luck okay! <3

fifie said...

bby adam !!! i missyouuuu... :D

syakierah said...

goodluck sayang :)

FatinSyahirah said...

gudluck dear. wat lelok! :)

Mrs Fazlee said...

gudluck cik myra ! gambatte!!

hiro said...

do ur best!

cikmerahjambu said...

ol de best sayang! :)

Myra Arshad (: said...

@azariah : hehe. tenkiu kak azariah ;) kamu pun chayok2!!

Myra Arshad (: said...

@cik anita : alahai. kenit tu agak la, but comel bukan. hihi. yeeee. tinggal satu paper lagi ni. woott woott! :)

Myra Arshad (: said...

@yana : miss u too dear. thanks ;)

Myra Arshad (: said...

@shafinaz : tenkiu babe ;))

Myra Arshad (: said...

@toyark : eh2. ada org tu buat blog laaahh :p yeee, gdluck utk last paper weeehh! aku cuaaakk. hihi

Myra Arshad (: said...

@me suya : yeaaayy! da habis paper tekno. wuu. heaven ;))

Myra Arshad (: said...

@rara : gdluck babe ! go rara gooo !!! hihihi

Myra Arshad (: said...

@qamarina : hihi. maseeehh. yee, hang pun gdluck jugak taau ;)

Myra Arshad (: said...

@ipai : hihi. dah nak habis daaa :p

Myra Arshad (: said...

@aira : weeee. terharu aku hang post comment. hihi. yes darling. u too ;)

Myra Arshad (: said...

@gerrard : hehe. wahh. dah pakai domain ye. orait2. bole. insyallah ;)

Myra Arshad (: said...

@farhana : hehe. heeyy ! tenks for drop by ;))

Myra Arshad (: said...

@misz molecule : hihi. yee, engineering. kat usm. material engineeringlaaah ;)

Myra Arshad (: said...

kak ma : wuu. rindunya nak dating. mehh perlis plaakk xD

Myra Arshad (: said...

@fifie : adam cakap, i miss u too auntieeee! hihihi

Myra Arshad (: said...

@syakierah : thanks babe ! hang bila final ? huhu. gdluck jugak k ? :)

Myra Arshad (: said...

@fatin syahirah : yeee. tenkiu. dah buat dah. now tawakal je laahh. hihihi

Myra Arshad (: said...

@mrz fazlee : yeaaaaahhh ! chayok2 ! tq ;)

Myra Arshad (: said...

@hiro : i willl ! :)

Myra Arshad (: said...

@aida : can't wait nak habiskan paper bahaaann! wuuu ! gdluck jugak <3

saidatul noor farhana said...

gud lluck final exam nnt..:)

Myra Arshad (: said...

@saidatul : thanks babe ! ;)