Home

Tuesday, January 4, 2011

double MOVIE ;)

Heyy readers. Macam biasa, minggu kedua kelas bermula dengan slow. Aku pun belum datang mood belajar. Hehe. Memandangkan setiap hari isnin kelas aku habis pukul 1 petang. Tadi aku decide ke Sunway Carnival, Penang. Haha. Saja la boring, nanti kalau assignment dah belambak, tak bole keluar mana kan. So better aku keluar d awal sem. Hee~


Tadi just keluar dengan my beloved roomate, Rabiatul Adawiyah a.k.a Eton. Just two of us. And kitorang just window shopping. Walaupun sekarang tengah poket penuh, tapi tak beli apa pun. Haha. Boleh d katakan setiap lot kedai dalam sunway tu kitorang terjah. Hehe. Last - last, pegi tengok movie. Bukan satu tapi dua, cerita The Tourist and Damping Malam. 


For me, The Tourist was okay.  Jolie mantop kot ^__^ But Damping Malam macam karut jer. Hehe. Bole la geng dengan cerita Janin tu. Tak la seram sangat. Cliche. Cerita melayu. Biasalah. Tapi aku tak menyesal la beli tiket sebab tadi guna student card so dapat la seringit diskaun. Kuikuikui


Meh kita layan pic yang buat korang muntah. Okay dah. Tutup cerita. Jom tido. Esok kelas start pukul 11. Oh Heaven. Bahaha =.='

kasi can bajet kanak2 riang pliss 

T___T

38 comments:

Zainatun Adilah said...

Comelnya anda! :)

syai.nia.sharif said...

posing kat toilet yang tak tahan tu! HAHA cool ;D

zazaw said...

kau tunggu time esement nanti
terkutak katik lahh
depan lappy
HAHAA

aibaks said...

wa.. marathon ye? hehe.. nti nak tgk tourist plak la..

Wan Gerrard said...

wah double movie tu, nak try tengok tourist la pulak..hehe macam biasa semua gambar comel2 =P

Myra Arshad (: said...

zainatun adilah : heee. mkaseh =.='

Myra Arshad (: said...

syai : biasa lah weh. perempuan :p

Myra Arshad (: said...

zazaw : tak, bukan depan lappy. tapi tangan yang busy. kemahiran menyalin. hehehehe

Myra Arshad (: said...

aibaks : yup, marathon. hehe. pegi la tgk the tourist. best la jugak :))

Myra Arshad (: said...

gerrard : tu la hobi d masa lapang. tengok movie. hehe. best oh. tengs :))

miss lolly a.k.a luvfareda said...

pompuan n pose kat toilet mmg tak dapat dpisah kan :)

sheema said...

buat ape pkai braces? elokk je

FarhanaFabulous said...

mmg kiut pun..following..

Nurulbadiah Lai said...

awk dan rumate awk cntik

Myra Arshad (: said...

miss lolly : betul betul. tipikal perempuan :)

Myra Arshad (: said...

sheem : aku suka tgk girl pakai gigi besi. cantik. hehehe :))

Myra Arshad (: said...

farhana : hee. tengs babe :)

Myra Arshad (: said...

sis nurul : aww. tengs dear. kamu lagi cantik okay :))

aibaks said...

hehe.. siap posing dlm toilet yang tak leh blah tu.. hehe

Myra Arshad (: said...

aibaks : biasa lah. bukan selalu. heee

Maizatul Akma said...

my first time visit here. nice entry nice belog i like it :)

Myra Arshad (: said...

maizatul : tengs dear. feel free to visit again :))

Cik Akma said...

yeyy kak ma pon da tgk the tourist hehe bestt! mantap kan angelina jolie :)

Myra Arshad (: said...

tapi mra macam blur sikit part ending. haha.

ilyana said...

hye adik ku...suke ur red skirt lah

YOUsoF said...

Jolie mantop Depp hebot kan.. ( padahal tak tengok lagi movie ni hehe) Nyaris nak damping malam haritu tapi last² join Gulliver punya travel. BEST!

Rumet tucantik, same gak rumet tu punye rumet.. ;D

Myra Arshad (: said...

kak ilyana : hehe. ini bukan skirt la sayang.ni dress . tapi mra pakai dengan cardigan :))

Myra Arshad (: said...

you : gulliver tu pun best jugak. hehe. damping malam tk payah tengok la. cerita karut jer . hehe. hm. terima kasihhhh ~ hahaha

Bijen M. said...

Orang perempuan mesti posing dalam toilet dekat mall kan.
Ha ha ha hadoi.

Nadia arRumaisha said...

wahhhh merah gitu...

aibaks said...

len kali kene ajak ni.. bile nak gi tgk wayang lagi?

farieza diana.. =) said...

xpnh p sunway carnival lg weyh...
kt mna ek?besh x kdai2 dia?

Myra Arshad (: said...

bijan : alaah. standard aa weh. aku rasa tempat tu paling strategik :p

Myra Arshad (: said...

nadia : hehe. merah nya mak ngah :D

Myra Arshad (: said...

aibaks : minggu depan,fasters jom ! hehe

Myra Arshad (: said...

ija : aik ? tak penah p lagi sunway carnival ? hm. bole la kedai2 dia, bagi aku. better dari kat jusco perda :)

dia dekat seberang jaya. kuaq exit tu, terus nampak sunway sebelah kiri :)

farieza diana.. =) said...

Kiranya dr highway belah utara,aku kena belok kanan la ?then sunway tu belah kiri?

Myra Arshad (: said...

hang kuaq exit sbrg jaya la, then amek kiri. pastu ada round bout amek kiri jugak, trus, lepas petronas belok kiri. hehehe