Home

Monday, January 12, 2015

Post Konvo!

Assalamualaikum and Hi!

Since ni first post tahun 2015, so nak jugaklah cakap selamat tahun baru masihi. Hihihi. Okay straight to the point, ni post untuk kenangan diri sendiri dalam blog je. Just nak share gambar2 post konvo ari tu. Tak kesah la da basi ke back dated ke mende, still segar dalam ingatan iols k. Hekhek

Btw, photoshoot done by DD Fotolista Photography. Very recommended for those yang stay area Penang, Kedah and Perlis. Affordable and ofcos PhotoG && Assistant perempuan. Hehehe. Nahhhh, selamat cuci mata xD Ehhh sebelum terlupa venue2 ni mostly kat USM Main Campus and Beach Street, Penang. Eheeemmm USM tercinta memang banyak tempat2 yg cantik lagi exotic. Hahahaha. And satu lagi, props semua kami DIY *yaaa kami gigih*, just helium ballon ja beli kat penang. Hehe. Ok bai! :p











2 comments:

kehidupan sihat said...

cantik gambar2 ni..

tahniah dah konvo :)

salam perkenalan sis

Zizie Zack said...

cantik la gambar2 nya :)