Home

Thursday, August 16, 2012

She turns ②① :)

Assalamualaikum and hello there ( ◕ ‿ ◕ )
Alhamdulillah, finally boleh jugak curi masa nak taip entri penghargaan ni. Weee. Before terlupa, cik myra arshad sorang ni dah 21 tahun pd 13 ogos hari tu. Yeay! Dah boleh mengundi ☑ 


Ehh korang, wish je ke? Hadiah? Nan hado? Hikhik. Fine fine -.-' Cukup lah sekadar kenang daku dalam doamu *cewahh* ٩(-̮̮̃-̃)۶

Sebenarnya entri ni aku buat personally nak bagi penghargaan kat semua hampir semua yang wish my birthday walaupun ada yang lewat sampai 2 hari. Kehkeh. And special thanks sekali haruslah untuk FACEBOOK. Tanpa beliau aku syak hanya 10 orang yang ingat birthday aku. Eh? Ke aku yang syak wasangka korang bukan2? Hihi. Apa - apa je lah. At least korang wish, nampak jugak la effort tu. Kan? Aku hargai sangat. Thanks tau :')

Ye lahhh, kadang aku tak termampu nak puaskan hati semua orang kan, so. Aku harap entri ni dapat la bagi korang modal untuk kembang senyum sikit. Yer dok? :p

Peehh, feeling retis habis baq hang. Tapi dun worry babe, aku masih berpijak d bumi nyata. Masih seorang anak emak yang kadang terlebih manja :D Fuhhhh, focus myra focus. Cakap nak update entri penghargaan je. Ni dah macam cerpen budak - budak UPSR. Tehee ^_^ Ok dah, jom cekidaut 

 

                         
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thanks to FACEBOOK for the reminder. Hihi 

 
 
 
Twitter 

                     
Whatsapp 



Instagram 

Alhamdulillah, berkat usaha gigihku men'print screen' kan semua akhirnya terjadilah entri penghargaan ni. Hehe. And for those yang dah wish tapi aku tak print screen, big sorry Y_Y Mohon tak claim aku dengan tutti fruti. Hiks :p Thanks sangat - sangat utk semua, korang memang legen lah! ❀◕‿◕❀ 

P/s : Sorry kalau ada size screenshot kecik besar, aku fail sikit lah dalam ukur mengukur ni T_T Btw, facebook hadiahkan aku timeline. Blerggh -.-'

Lots of love,
Birthday Girl

5 comments:

Amna Shihin said...

Selamat hari jadi jugaaaaa. Maaflah wish lambat.. wuuu T T
may you have a blessed life, dear :D

amy said...

aloo , kite takde pun .. nak majokk :( heheh .. hepi always myra .

syafiqakarim said...

hoho.
ramainyaaaaa
sekalik lagi.

SELAMAT HARI JADI :D


dan


SELAMAT HARI RAYA

Suhaila Rosli said...

Yayy FB dgn Twitter ada *meloncat2 ! Haha .

me said...

wah, dah sampai umur yang matang untuk berkahwin..(^_~)