Home

Sunday, July 22, 2012

Ahlan Wa Sahlan Ya Ramadhan ☪

Assalamualaikum and hello there 
Alhamdulillah, dengan izin Allah aku still bole kecapi nikmat ramadhan kali ni. I've been too busy lately, sorry jarang update. Almaklum la, dah cuti sem. Duk rumah je lah praktis jadi suri rumah berjaya. Hihi.

Btw, rasanya tak terlambat lagi aku nak wish selamat berpuasa buat seluruh kaum muslimin dan muslimat di dunia ^__^ Mohon maaf andai ada tersalah silap, tersasul kata, terkasar bahasa. Ye yeee? I'm sorrrryyy 

And guess what? Blog ni dah brand new look. *Claps* Thanks to putryy nasuha, cik dil (header) and credit myself for the editing. Yeay! Hihi ٩(-̮̮̃-̃)۶ 


Last but not least, selamat berpuasa kawan2. Nanti raya jemput la datang rumah. Heee. Ok bai :p

P/s : Semalam aku dah delete almost 100 entries yang aku rasa tak patut ada dalam blog. Mungkin masa untuk cuci blog. Muhasabah diri balik. Sekian.
Much love,

8 comments:

nanad said...

selamat berpuasa myra ^_^ belog sangat ohsem :D

farahazyanti said...

Selamat berpuasa ^^

cik dila said...

wahh, byk jugak tu. 100 entry delete. ;)

selamat berpuasa myra. moga jadi suri rumah yg solehah. hehe. :)

me said...

selamat berpuasa...semoga Ramadhan kali ni lebih bermakna dan dirahmati-Nya..=)

Myra Arshad (: said...

@nanad : same goes to u. hihi. neway, thanks dear ;)

Myra Arshad (: said...

@farahazyanti : selamat berpuasa utk kamu jugak ;)

Myra Arshad (: said...

@cikdila : well, past is past. hihi. thanks sis. selamat berpuasa jugak ^_^

Myra Arshad (: said...

@me : thanks. same goes to you =)