Home

Wednesday, April 11, 2012

Sweet Vacay ;)

Greetings.
Alhamdulillah, aku still bole update blog ni. SWEET VACAY. ehem. Asal vacay je semua nak gebang dalam blog kan. Haha. But this time, the most memorable one ;)

Walaupun tempat yang d tuju sangat dekat. I bet it takes only 45minutes to reach there from USM :D Errr. Apa lagi nak cerita ye? Tengok gambar  je la eh.
Balkoni hotel :)
Mak su yang excited. Hihi
#1 view from our room ^_^
#2 view from our room. SubhanaAllah ;)
Makan besar dekat Golden Thai.
Makanan memang superb lah ! 
Phewww. Kenyang baq hang! Haha

Till then readers. Btw, i just love holiday. Hari - hari main masak2. Hihi.
W/ love,

22 comments:

| TaKa OppA | said...

waahhh...best nya...nk itoottt....kek mano nie myra??kapan nk bwk che jalan sini nie...mak su excited dr baby tue nape???hahahahaha....lawa blog...kasik sket la ilmu nk upgrade saya punya nuee...

me suya said...

best3.. akak pun suka holiday.. tapi sekarang ikat nafs jauh2 sebab nak tawen.. kih kih kih.. nyk nk pakai $$$$

akuiwana said...

mira holiday kt penang ke? o.0

zazaw said...

kenapa yang tu
tuu tuu mcm kenal?
ahahahahaha

fatheyn said...

bukit merah ke? 45 min? paling penting aneyp abg sapri!! ngeee. nway, happy for u dear. comel gambar last! ;))

akudandia. said...

wah wah wahhhh. :)

miss you sayang. jaga diri. hehe.

kura said...

wah. nak komen; cantiknya sunset tuuu :0

Cik Anita said...

wahh

untung lah kan orang tu dapat g holiday sesaja. ada encik cinta lagi. ehem.

Myra Arshad (: said...

@takaoppa : haha. ni kat ferngghi je :) maksu mmg gitu, ceria. hahaha. blog? ini pun org buat :p

Myra Arshad (: said...

@mesuya : sabo kak. saving2. nak kawennn nuhh. hehe :D

Myra Arshad (: said...

@akuiwana : yes dear, kat feringhi. tido hotel bayview ;)

Myra Arshad (: said...

@zazaw : hehe, yg tuuu terbawak sama plak. kahkah ;D

Myra Arshad (: said...

@fatheyn : hehe, yg tu memang penting, tu kena bawak sekali. hihi. btw, ni kat batu feringghi penang la kak ;)

Myra Arshad (: said...

@akudandia : i missss you more BFF ;)

Myra Arshad (: said...

@kura : haha, makaseh :D

Myra Arshad (: said...

@cikanita : alaaa, kita ikut famili jee. hehe. encik cinta mestila ikut. kesian diaa nk tgl sorg2 kt usm xD

cik dila said...

suke holiday jugakkk. :)

most memorable one sebab ada cinte hati ke tue? hehe..

| TaKa OppA | said...

ahahahahaha...soh la org tue wat kn kami sama...nanak jgk..feringgi je..kek mano ea...hurrmm...musykil nie...

The Bahiyah Rahman said...

alahh bestnya holiday... dah lama tak holiday santai santai macam ni.
ehem2 ada seorang family baru ea? kihkih

Myra Arshad (: said...

@cik dila : a'ah. lebih kurang mcm tu laaaa. memorable sangat. hihi ^_^

Myra Arshad (: said...

@takka oppa : haih. nama blog tak le sedap lagi ka? hahahhaha. feringhi ja pun. lai lai~

Myra Arshad (: said...

@BR : hehe, a'ah. ada sorang famili baru la. kantoi plak. hihi :p