Home

Friday, April 6, 2012

Mid Semester Break :)

Assalamualaikum and Hello everyone 

Finally! Aku gagahkan jua menatap blog yang rasanya dah 2 minggu tak update (^^,) Well, cakap full-time student, harusla berkhidmat untuk USM tercinta. Yer dak? Hihi. And bertepatan dengan title yang sangat mengujakan aku. Yeee, from today onwards aku cuti. Tapi sampai 15th april je lah. Hehe. Tak kesahlah berapa hari cuti pun, janji aku cuti! ;)

Actually this entry basically nak cerita pasal kenapa aku busy dua tiga menjak ni. Bajet orang kuat lah kekdahnya. *PANG* Hakhak. Ok ok, serious. Tengok gambar je lah eh ? Aku memang tak pandai bercerita dalam alam maya ni, kalau depan2. Haaa. Yang tu bole la sembang kencang sikit. Hihi ;D
Bermula dengan menjadi pengapit bidan terjun T_T
Bukan aku sorang je kena jadi pengapit, sekali dengan BS. Hihi ^_^
Btw, ni time wedding my cousin.
Lab minda keusahawanan di Cameron highland.
Psst : spot me xD
Ada game netball d usm induk. 
Aku main utk desasiswa lembaran :)
Err. Jeng jeng jeng. Sejak bila aku tukar kenegerian ni? 
Hehe. Saja pergi, dah orang ajak. Best ! ^_^
w/ the girls <3
P/s : half of them sarawakian :D
Hihihi, ni la orang yang ajak tu 
Baju ter sama colour pulak. Haish
 ♥‿♥  

Tu je kawan - kawan. Cerita tammat. Hehe. InsyaAllah, dalam cuti mid sem ni aku update lagi ye. Happy holiday! :)

14 comments:

azalia hjsalleh said...

byk gk aktiviti awok
bestlah

me suya said...

happy je die..suhker! ok. itu ajer

kura said...

Ecece.. baju tersama tema pulaa yee. hahahh

akudandia. said...

ehem baju baru. haha.

cik dila said...

comel je myra... jadi pengapit gitew kan.. hehe

Ihsan Arifin said...

haha "ter sama colour" EPIC !

Myra Arshad (: said...

@azalia : hehe, student life :D

Myra Arshad (: said...

@mesuya : amboi, tu jeee. blogwalking je la ni :p

Myra Arshad (: said...

@kura : hehe, a'ah la bro. tersama. seriousss :D

Myra Arshad (: said...

@ainun : hehe, baju bau kedai dak? :p

Myra Arshad (: said...

@cikdila : hehe. jgnla gituu. malu iols >.<

Myra Arshad (: said...

@ihsan : haha, epic sgt bro :D

Cik Anita said...

the last pic tu! sangat sweet hokey..



***
oke dah-dah jangan nak senyum tersipu! :P

Myra Arshad (: said...

@cikanita: hehe. tenkiu kak. manada sweet sgt. biasa2 ja ;)