Home

Friday, December 16, 2011

Transformasi CINTA.

Assalamualaikum w.b.t and big hello everyone :)
Aku nak cabar diri ni, update entri within 10 minutes. So, silent plss. Nak focus. Haha. Still hev long long way to go. Nak stadi lagi, nak pikir pakai baju apa lagi untuk esok. Dengan perut meragam. Haish. Hebat dugaan minggu2 akhir -.-


Ehem. Back to title. Transformasi cinta. Aha. Actually, tajuk ni tajuk ceramah yang aku dengar semalam. For me, banyak info aku dapat. Alhamdulillah. Pelan pelan Tuhan tunjukkan aku ke jalan yang benar. Thanks to those yang banyak membimbing cik myra sorang ni. Hehe. Special thanks to ehem. I owe u :)

Just nak tanya la kan. Korang tahu ke sebelum ni yang jatuh hukum haram bagi lelaki lain kacau tunangan orang? I mean if si lelaki tu tahu yang perempuan tu tunangan orang. Hihi. Kalau tak tahu, haa. Ni aku nak bagitau la ni. Hehe.  Sumber : http://www.youtube.com/watch?v=k73Cv3K6dY0

So, pasni. Jangan nak feeling hero la kan. Hihi. Okay, Time's Up. 10minutes sharp. K bai. Nak stadi, wish me luck for final.
Iklan dua saat. Har har har

“Rahsiakan pertunangan dan war-warkan (maklumkan) tentang perkahwinan” (Hadith riwayat Ahmad)

Much Love,

8 comments:

Cik Anita said...

good luck for ur exam cik Myra! then satu lagi yang akak nak tegur is, kalau Myra buat status kat fb tu. Ambooiii kemain, berpuluhan yang like~ apa rahsia? kalah Lisa Surihani camni.

HAHA

cik dila said...

Dalam Islam kalau perempuan tu dah tunang, memang laki lain tak dibenarkan masuk meminang.

Jadi,istilah "ala,br tunang..belum kawen lagi" sebenarnye tu mcm tak patut. Kan? ;)

me suya said...

akak suka sgt part ayat yg paling bawah sekali dalam kotak pink tu.. :)

Syiera Bucuk said...

whassup2..syiera dee terjah...btw,p study!!:P

Myra Arshad (: said...

@cikanita : thanks for ur wishes kak. myra dah habis final. yeaayy! merdeka time! pasal status tu no komen. hihi :p

Myra Arshad (: said...

@mesuya : hehe. myra punnn =)

Myra Arshad (: said...

@syiera : hehe. dah habis exam. bole meronggeng da :)

Myra Arshad (: said...

@cikdila : betul2. tu la tipikal orang zaman skrg. kacau hak orang je tahuuu :D