Home

Thursday, December 15, 2011

Hijrah.

Assalamualaikum w.b.t. 
Hijrah? Short and simple. Aku rasa korang yang cerdik pandai ni tau la kot apa maksud hijrah kan? Insyaallah, aku dalam proses penghijrahan. Slow and steady. Doakan aku istiqamah ye ^__^


Mintak tolong jasa baik sahabat-kenalan-secret admire-stalker-reader yang pernah tersimpan gambar aku dalam keadaan yang mengaibkan, mohon delete ye. Tak kesah la, gambar pakai lengan pendek ke, gambar posing ala-ala Neelofa ke gambar hot macam Fazura ke. *gulp* Hihi. Mohon utk tak sebarkan dan tag :)




"Sesungguhnya Allah tidak mengubah apa yang ada pada sesuatu
kaum sehingga mereka mengubah apa yang ada pada diri mereka."


Renung-renungkan dan selamat beramal. K bai :)


P/s : Aku pun manusia. Kalau nampak aku buat salah, tegur. Jangan perli. Otak aku ni pending sikit. Lalala :p

12 comments:

Cik Anita said...

hijrah yang sangat baik lah cik Myra sayang. Alhamdulillah..

:)

adwafarahin said...

Alhamdulillah..kita berdua ke arah yg sama ^^

zazaw said...

alhamdulillah.
aku pun dlm proses jugak ni
bukan nya maksud dulu aku tak ok

tapi inysaALLAH nak menjadi seorang muslim yg berjaya dunia akhirat
insyaALLAH. sama sama lah kita

syafiqakarim said...

Alhamdulillah,
iqa juga tgh memperbaiki segala nya.
dah tiba masa kan :')

syafiqakarim said...

Alhamdulillah,
iqa juga tgh memperbaiki segala nya.
dah tiba masa kan :')

me suya said...

Alhamdulillah adekkk.. semoga kita sama-sama istiqomah.. Kaka Suya pun nk cuba sebaik mgkin :)

syafiqakarim said...

Alhamdulillah,
iqa juga tgh memperbaiki segala nya.
dah tiba masa kan :')

Myra Arshad (: said...

@cikanita : moh ler menuju ke jalan yg sama. hehe :)

Myra Arshad (: said...

@adwafarahin : alhamdulillah =)

Myra Arshad (: said...

@zazaw : hehe. bagus la cmtu. dunia kan dah akhir zaman :)

Myra Arshad (: said...

@syafiqakarim : hihi. jom ramai2 berubah ke arah kebaikan :)

Myra Arshad (: said...

@me suya : thanks kak :)