Home

Friday, November 18, 2011

Retis Seacuan.

Assalamualaikum and Big Hello everyone :)
First thing first, nak ucap Tahniah untuk Skuad Bola Sepak MALAYSIA yang menang dengan team Indonesia. Bahaha. Gila puas aku tengok. Walaupun 20minit last baru tengok. Haha. Fine, enough with SEA Games -.-


Retis Seacuan. OMG! Sejak bila plak aku ada kawan dengan retis kan? For those readers yang tak tau retis tu apa, meh nak bagitau. Haha. Untuk kaki gosip dia tau la kot, RETIS = ARTIS. Heee. Actually ni bukan first time orang cakap my BS macam 'Azma Aizal Yusoof', correct me if i'm wrong. Errr. And i was like siapakah? Kenapa mesti sama? (@_@)


Berkat usaha gigih ku untuk google, at last kenal jugak. Hehe. Ada la kot sikit sama. Part janggut maybe? Lol. Haha. So, jom cekidaut ^_^
Lahai. Pose dah sama ni. 
T__T
Janggut tu mahal :p
Plss abaikan edit yang macam #$@#%@. HAHA
Tapi sama la wak. Heee :)


Bukan BS je orang cakap muka cam retis. Tapi aku pun ada. #Nak jugak. Haha. Nahhh. Tengok la sendiri, malas nak cakap banyak. 
Maddi Jane Vs Myra Arshad
Errrr. Aaaaaaa. K bai :p
#larikkkkkk


P/s : Gambar2 retis semua credit to Google.

26 comments:

auny aizie said...

Muahahhahahahahahaaa !

tapi BS kau lagi hensem la myra.
btw, aku rasa muka kau cam elia ex KFCM. K bai

syafiqakarim said...

yelah...dia ada BS.sobs sobs T.T
hahaha okayyy..muka myra mcm diaaa.
fine

syakey said...

yg last tu tak boleh blah. hahaha :P

eh,tp sungguh ada iras. ecewahhh, kapel dgn retisss gitu :P

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

hahahaha. semua sama kot:) yeahh, kak myra pun ada kembar lah!

cik dila said...

haha,ade sama la myra. bukan sikit tp byk. tp lagi nye,of cz your BS lagi encem..

The Bahiyah Rahman said...

yup! betul la myra. sama ur BS dengan retis tu. dah perasan haritu. tapi x cakap la. hehe.
hello myra jane :)

FatinSyahirah said...

naik sainnnnnnn. hahahaha :P

Suhaila Rosli said...

Waaaa sweet couple laa . Jealous tgk . Intro2 laa sikit sis :') Hihi . Moga kekal yea AMIN !!! :D

zazaw said...

kahkahkah ! kahkah ! kahkahkah !

nak gelak besar boleh dop?
tolonglah.

HAHAHAHAHAHAHAHAHA

::FAIZ FARISH:: said...

eh?????

msrh's said...

sungguh yg last ade iras , ecewah :P

sarzli said...

perghhh

Myra Arshad (: said...

@auny : BS aku terbaik dari ladang kot. haha. amboi. nak ckp semua muka org stok retis je kan. muka hang pun dh ada iras adibah noor aku tengok. kelas kau nyaahhh~ :p

Myra Arshad (: said...

@syafiqakarim: muka mra macam sapa? maddi jane kah? auwww. hihi

Myra Arshad (: said...

@syakey : yang last tu duk terpendam dari dulu lagi. hehehe. bangga kot cple dengan retis :p

Myra Arshad (: said...

@fifiey : yeay ! ada org setuju. hehe. tenkiu dear :)

Myra Arshad (: said...

@cikdila : err. my bs lagi hensem eh? hihi. makaseh :D

Myra Arshad (: said...

@bahiyah : omg omg ! jgnler pgl jane. malu ai. kehkeh

Myra Arshad (: said...

@fatinsyahirah : sini meh. nak sain kat mana? :p

Myra Arshad (: said...

@suhaila : amboi. nak intro plak kan. nanti2 lah. one fine day k. hehe. neway, thanks dear :)

Myra Arshad (: said...

@zazaw : jeles lettew :D

Myra Arshad (: said...

@faiz : hahahhaha

Myra Arshad (: said...

@msrh's : hehe. ada iras eh yg last tu? phew. okay. makaseh :D

Myra Arshad (: said...

@sarzli : untungla kan. hahaha

Cik Anita said...

eh sayang.
tak ada la sama pun! encik cinta awak lagi hensem kotttt~ tapi ada la iras sikit.. sikit je tapi~ :D

Yang last tu. memang sama~ ecewaaah~ suka ye

Myra Arshad (: said...

@cikanita : tak sama kan? my bS lagi awesome kan? weeee. teruja ni. hehehe. fefeeling retis gitu :p thanks dear :))