Home

Thursday, November 10, 2011

Picnic with Loves.

Assalamualaikum and Big hello everyone :)
Picnic with loves. Baca title je dah bole explain everything kot? kan? Ke ada jugak yang nak tau? Haha. Fine fine. Last tuesday, aku pegi picnic dengan my BFF and my BS. Tehee T__T Kami decide pegi Lata bayu, Kedah. And guess wat? Takda sorang pun yang tau jalan. Main redah je guna GPS. Nasib baik sampai. Tu pun lepas sesat sejam. Haha


Part paling best for sure time makan. I love eating as well as i love blogging. Hihi. Alhamdulillah, air tangan BFF aku ni pass la kalau takat nak jumpa mak mertua tu. Sedap. Just potong stim sikit sebab hujan renyai renyai. Tapi apa ada hal, kitorg lepak kat pondok je ^_^


Air terjun kat situ, peeehh. Seriously sejuk kot. *even aku tak mandi. haha* Main celup celup kaki pun bole. Although this is just a short trip, but the moment we spent together will not be forgotten. Thanks for always there, BFF + BS. Me love you. Forever.
Pabila sesi makan bermula.
Memang camera pun aku tak tengok ah.
Half of us :)
Half makanan. Nyummyyy ^^,
Tinggal muka muka ni ja yang tak mandi
T___T
P/s : Currently miss my BFF. O god. I miss all ur celoteh. Pom pang pom pang. K bai !

12 comments:

cik dila said...

Org yg sama eh dlm entry sebelum ni? hehe..

syafiqakarim said...

dah tak lama dah ni...
kikiki.jemput jemput ! :p

me suya said...

malas cari boleh?? BS xtahu.. BR tahu la.. baskin robin :P

auny aizie said...

aku nak cakap satu je, kawen kalau tak ajak aku , aku culik adam bawak laarikkk . Tu je, kbai

Myra Arshad (: said...

@cik dila : ttteettttt. takle gtau. hihi

Myra Arshad (: said...

@syafiqakarim : eheem. nasi minyak kak iqa dulu lah. hihi

Myra Arshad (: said...

@mesuya : rasanya kat google pun tkda kot BS tu apa. hehe. ni sniri buat :p

Myra Arshad (: said...

@auny : kalau cepat jodoh, cepat la kawen nya :)

Cik Anita said...

black and purple?

wah. Nice lah~ nak jeles bulih? muahaha

YOUsoF said...

Seronoknya picnic dengan kawan² rapat.. ;)




BS = Baby Sayang. Hehehehe

Myra Arshad (: said...

@cik anita : black and purple. feveret kaler ok :p hihi

Myra Arshad (: said...

@yousuf : sangat best kot. memorable :)

p/s: BS tu salah. ttteeettt :p