Home

Saturday, March 19, 2011

A month :)

Assalamualaikum. Hey readers and stalkers. Whoa. Tetiba rasa macam dah lama tak berblogging. Rindu. Hihi. Hm. Actually, just nak bagitau. Maybe aku akan busy sekitar sebulan dua ni. Almaklum la, final dah dekat =.=''


Kalau ikut draft time table yang USM dah keluarkan, aku start final 18hb april sampai 28hb april. 10 hari untuk 5 paper. Kira fair and square ah tu. Yer dak ? Hihi :) Walaupun lagi sebulan, aku still relax pisang. Tak da nak gelabah study bagai. Tapi dalam hati. Perggghhh. Macam nak luruh jantung kot. Scaryyy baq hang~ T__T


So, aku nak mintak jasa baek korang wahai sahabat dan stalkers sekalian, untuk menjaga hati dan emosi si penulis. HAHA. Bukan tak tahu, aku ni jenis suka buat teruk, kang menangis tak berlagu la~ Kekeke. Hm. I think tu je kot nak cerita. Nothing much nak story. Bukan hot sangat pun nak propa macam - macam. Kan kan ? :D


Okay lah, doakan aku boleh jawab final nanti eh. Bye


Ini rumet aku. Hehehe

The battle is now open :)

32 comments:

aunyasyuhada said...

gud luck final t mokcik . waloponn agak lmbat lagi, belajar sungguh2 myra , :)

aku doakan kau berjahya dan cepat DAPAT JODOH. doakan aku jugak ! :)

aicehh . auny loser . hahahaaa
auny loserr :D

syakey said...

apa ni, korg habis awai. ktaorg derek habis tym third week T__T

tapi takpa,berusaha tetapkan berjaya! haha

all the best weyh... ;)

fifie said...

beautiful in red babe ! :)

adrinaqamarina said...

relaks pisang? hahaha.

apakah?

rumet kepada rumet hang?

sape eh?

ehem3

all da best babe!

:D

kinN~ said...

gud luck dear!
camne pakai shawl tu ek? siyes chantek. hihi
jemput sini ;) majlis anugerah dekan

MISS LANZA said...

gudluq nnt..!

btw..!
canteknyerrr dia..
ada button like x kt pic tuh?
:D

Myra Arshad (: said...

auny : whoa. final jugak eh? go auny go ! yeaaaah! *spirit* :))

Myra Arshad (: said...

syakey : serious ? wuu. kesian korang. tak sabaq aku nak habiskan cepat2 sem dua nih. hehe. all the best to u too babe :) tengs btw ! <3

Myra Arshad (: said...

fifie : hehehe. yo la tu. thanks babe :)

Myra Arshad (: said...

adrina : hehe. rumet kepada rumet ? entah. tlg translatekan. hihi.

thanks babe. rindu. hari tu hang kt perlis tak sempat jumpa. wuuu :)

Myra Arshad (: said...

kinn : thanks dear. shawl tu pakai macam maria elena. bole refer kat youtube tutorial shawl tu. hihi :))

Myra Arshad (: said...

athirah : hehe. sorry, tak da button like laah. ngee~ btw, thanks a lots okay ? :))

Anati Soki said...

goodluck myra... wakakakak
quote : "baq ang" tuh.. anati soki skua.. wakakka

Nur Bahiyah Ab. Rahman said...

gd luck dear..
wahwah. tarikh final kita samaaa. 4 minggu dari sekaranggg!! ayo study ayo..
eh eh, awak pun gojes okayy. :)

zazaw said...

selamat maju jaya wahai cik myra
doakan akuu jugaa

HAHAHAHAHAHAHAHA

Myra Arshad (: said...

anat : tenkiu sayang. hehe. weee. i loikee too ;p

Myra Arshad (: said...

bahiyah : hehehe. sama eh ? okay then, jom studyyyy :p

Myra Arshad (: said...

zazaw : oh terima kasih wahai lesbo auny . ngehngeh :p

falifaliha said...

ajar akak pki tudung gitu.hehe

KizZ said...

Okeyh!Gud luck yah for your exam..Kadang kala kita perlu tinggalkan blogging sekejap , untuk seketika waktu untuk benda yang lebih penting..eceeehhh

Marya Hana . said...

minggu busy ni memang blog terabai lah kan.. ~ :)
hee. same.

Cik Akma said...

ngehss kak ma dah abis final heee ;p

Myra Arshad (: said...

kak pali : hehe. bole bole. tapi kalu nak lagi senang tengok kat utube. shawl tutorial yang maria elena punya. simple jee. hehehe :)

Myra Arshad (: said...

kizz : agreee! :) ehehe

Myra Arshad (: said...

marya hana : kesian blog . dah bersawang. ehehe

Myra Arshad (: said...

kak ma : jgn buat mra jeles please :p

Bijen M. said...

Ceh rileks pisang study konon.

Anati Soki said...

kim slm roomate!!beliau cantik!!!

Wan Gerrard said...

good luck final ^_^
*gambar 2 awek cun hehe

Myra Arshad (: said...

bijan, serious la kan. aku mmg rileks byk kot. huhu. meh tlg jawab final :p

Myra Arshad (: said...

anat : hihi. insyaallah ;)

Myra Arshad (: said...

gerrard : eerrr *blushing* hihi. tenkiu btw ;)