Home

Wednesday, February 23, 2011

Enough is enough.

Bahaha. Amacam ? Title garang tak ? Hihi. Pity me kan, tak reti nak marah orang. Sebab tu selalu kena pijak. Oh dem. Seriously this week aku paling tension. Dengan assignment segala bagai, test, tutorial, quiz, not to forget xpdc ! Xpdc apa ? Ha, later on aku sempat aku cerita okeh ! :)


Rasa macam patut-mati-kena-tembak-senapang-gajah je. Argghhh. Dah la mood pun selalu swing jer. Kenapa la aku suka pikir macam - macam ? Aku yang buat teruk atau memang keadaan sekarang teruk ? =.=''


Wahai hati. Boleh bersabar tak ? Untuk seketika jeee. Kalau tak kesian kan dekat tuan badan ni at least, kesian lah kat otak yang berfikir ni. Penat tau tak. Mana kan nak pikir study lagi, time ni jugak 'hard feeling' bagai tu nak masuk. Oh please. Go away ! Jangan sampai pisang berbuah dua kali or jangan sampai dah terhantuk baru terngadah. Myra, Move On ! MOVE ONNNNN!

he make my heart drop to my feet.
oh adam rayyan ku ;)

10 comments:

sheema said...

sabar myra!
:))

airazulaikha said...

awak ada rupa ibu la..
sy suka gmba itu.. hahaha :)
winduuu awk.. hehe

rideiton(razin huhu) said...

sabo2...

Bijen M. said...

Apa ni Rayyan Rayyan ni.
Mana boleh.
Heh.

Myra Arshad (: said...

sheem : hihi. letih da weh. penat bersabar :(

Myra Arshad (: said...

aira : hihi. awak gedik kan :p yeee, rindu awak jugak :))

Myra Arshad (: said...

razin : ya ya. tgh sabaq la nih. hahaha

Myra Arshad (: said...

bijen : heh. apsal pulak tak bole ? tau la anak buah pun nama rayyan. weeekk! :p

Cik Akma said...

chill k dear :)

btw comeyyy babyyy tuuu <3

Myra Arshad (: said...

kak ma ; comel eh ? ada macam mak su dia tak? hihi