Home

Saturday, September 27, 2014

twice.

Assalamualaikum and Hi!

For the first time in my life, update blog twice a day. Herrr. Nampak sangat lifeless nya kat sini. Weekend2 pun duk mengadap laptop. Very-the-student. Hehh. Aneh sangat cik migha duk mengadap laptop weekend2 cenggini kan. Hihihi. Watever it is, this time dah tak mau cerita pasal konvo sebab lambat lagi :( 

So, straight away jumped to conclusion nak cakap yang aku nak upload gambar banyak2 je. Saja buat kenangan. Manala tau nanti anak cucu nak tengok. Heee. So, layanzzzzz *Lol, aku takda niat nak tiru abam rambut ketak melodi punya tagline.

Tolong percaya yang selain dari tidur dan makan, aku jugak boleh memasak! hehehe
Laksa sarawak in the house!

Mee kolok!
Again, one of sarawakian famous food.

Errmm. yang ni of cos cik migha most favorite food! Hihi

Yang ni macam fishy2 sikit, Kuching Sarawak kah?
ok next. hihihihi

I seldomly selfie. But when i do, i do with my favorite people.

Ni nak promote camera Oppo find 7. Ohemgee, flawless kot.
Tak yah susah susah nak install camera 360 ka vscocam ka apa merga.
In Oppo we trust! haha
*iklan berbayar. ikmal please bayar royalti :D

with le housemates ;)

Haaa, part ni aku rasa insecure. Semua cantik cantik kot. Hehe.

Okay dah, takat tu dulu upload. tengok la kalau rajin insyaallah coming soon part 2 plak. tapi macam krik krik ja. Hehe. Till then readers, xoxo!

1 comment:

ibu adik said...

ada gambar kita yang gemuk !! :(