Home

Saturday, December 3, 2011

Ombak Rindu Review

Assalamualaikum and Hello there :)
Its already 2 A.M and i still not on my bed. *claps* Instead, aku gigih nak update blog. Just a SHORT review pasal movie Ombak Rindu. Ke ada yang outdated lagi tak tau ombak rindu tu apa? Hihihi :p


Fine, just straight to the point. For me, the storyline was awesome. I mean here, memang bole buat episod-nangis-teresak-esak la kan dalam wayang tu. Bayangkan satu pack tisu aku habis. Apa cer? Sooooo cengeng ! Ingatkan aku sorang, rupanya sederet row menangis. LOL.


Tapi yang tak bestnya about the quality. Camera focus semua out kot? Make up tak payah cakap la kan, sampai kawah kat muka semua nampak. Lahaiii T__T Tapi aku buat - buat tak nampak je lah, dah ada Aaron Aziz :D


Like seriously, Aaron Aziz was damn macho in that movie. Menangis menjurai - jurai ok ! Bukan letak eyemo, ni merah betul mata. WOW. So natural and jantan. I bet semua perempuan tengok akan cair kot? Including me. Upss. Sorry BS. Teheee. Jk jk ^^,


And lastly, yang potong stim tengok cita ni bila pakaian pelakon tu sakit mata memandang. Lame. Then ada some part nampak mic kat belakang baju. Herr. Macam tak professional lah kan, ini movie kot. Nak - nak yang target sampai 10juta kan. I think the production team kena all out lagi ni. Hihi. Ini bukan kondem ye kawan kawan. Ni hanyalah sebagai rungutan manja dari penonton - penonton tadi (",)


Okay then, better aku tido kot dari bebel macam ni. Wait a minute, ini ke short review aku utk movie ombak rindu? Har har har. Dah macam karangan budak upsr je. Tak nampak pun part mana yang short. Lalala~ K bai :D
P/s : Overal, i giv 5 stars out of 5. Worth to watch this movie. Forget about the quality. Focus on the content. Peace ^__^


10 comments:

syafiqakarim said...

err.nak tgk.tapi..tapi..tapi..
sebok T.T

auny aizie said...

Eeeeeee ini yg membuatkan aku nak g tengok. Kat alamanda fully booked 1 2 3hb. berasapppp je hati gua . Nak turun KL jauhhh bebenooooo T__T

::FAIZ FARISH:: said...

suka bila maya bertudung

pyqa said...

aku pon p tengok semalam. perghh jatuh cinta kot kat aaron aziz. meleleh kot air mata ni. haha. sumpah best kan kan kan :)

Myra Arshad (: said...

@syafiqakarim : skrg da tgk lom? hehe

Myra Arshad (: said...

@auny : aku comfirm hang da tengok kannn skrg. hahaha. amcam? hati tisu ke hati batu der ? :p

Myra Arshad (: said...

@faiz : lagi suka lisa bertudung :)

Myra Arshad (: said...

@pyqa : aku mmg dah lama in love dgn aaron. hihi :D

Cik Anita said...

Cik Adik Myra bagi 5 star???

xnak kwan terusss!

HAHA

Myra Arshad (: said...

@cikanita : hehe. weeekk! :p kite suka tengok aaron aziz je lah :D