Home

Friday, October 21, 2011

iNESCO USM :)

Assalamualaikum and hello readers :) Whoaaa. Dah lama gila tak menaip kat MBP tercinta :D nvm, this time i'm gonna paid all my miss #baca : melepas rindu. Sorry lately quite busy with university event. Honestly, aku baru habis one of the biggest event in USM Engineering Campus which is International Engineering for Sustainability Conference (iNESCO). #poyo


Sumpah rasa lega and lapang dada gila. Tapi malangnya aku tak bole gelak golek-golek lagi sebab after this terlibat dengan KASUS pulak. Stop asking me what are 'those things' unless it stated. Hihi. Overal, iNESCO was awesome. Alhamdulillah, selama 4bulan committee membanting tulang nak bagi event ni berjaya and finally its paid off. Thank god ! ^^,


And guess what? I met someone and she was so excited to USM. Her name was Vironika from Indonesia. Lahai, punya la excited sampai nak beli semua barang yang ada kaitan dengan USM, sampaikan dia mintak backpack USM aku. Wuu. Sobs sobs :(


But its not a big deal, as long as she's happy then i'll be fine ;) The most exciting part time iNESCO was dinner. Duno why, i just love the S.O.C and Gala Dinner. Maybe sebab aku banyak tangkap gambar family kot (paham2 je lah dengan sapa) :p


Aaa. Err. Wat else? O ya. Regarding iNESCO, there is one slot that-so-called tour. Hehe. Dalam tour tu aku join durian valley. So, kitorang masuk dalam hutan tengok pokok - pokok rare and mostly pokok perubatan. And i was like ''oh okay. Ada jugak pokok untuk ehem ehem.'' Tettt. Hahaha :D


Okay dah, better stop mumbling now ! Nanti boring pulak kan ? xD
P/s : Sorry for broken english. Lalala~
Tulang Belakang iESCO ^_^
Eh eh. Terletak gambar family pulak. Teheee ^^,
Sorry la time ni muka burn teruk baru balik camp. huhu
Symphony of culture <3
VC comingggg ~
Gonna miss all hot chicks. Hihi T_T
Participant ;)
Gonna miss all cool guys also >.<
wink ! wink !
Ladies :)

P/s : Currently excited nak balik Perlis kejap lagi. Woot woot (",)

9 comments:

Anonymous said...

sedihhh iolss tgk tudung uolsss. gitu skali rupanya. haha ;p

-maleh login-

Cik Anita said...

yang part dancing tu tak ada Myra ka? hihi.

Neway bila dah settel apa2 event memang rasa bahagiaaaa sangat2! nnt bila dah kerja tak rasa sangat benda camtu. So manfaatkan dunia study!

:)

sheema said...

gamba family
:))

sheema said...

gamba family
:))

zazaw said...

gambar family awak tu cantik sangat

kahkahkahkah
huntung lah baadann

Myra Arshad (: said...

@anon a.k.a kak lily : elehh. uols selalu jeles i ada gmbr family. kihkih :p

Myra Arshad (: said...

@cik anita : amboi. kalau part dancing tu ada myra alamatnya lagi syok la dinner mlm tu. hihi :D

btw, thanks sis :)

Myra Arshad (: said...

@sheema : haaaa, tengok la puas2 gmbr family tu. hihi

Myra Arshad (: said...

@zazaw : jgn jeles naa. kihkih