Home

Wednesday, August 10, 2011

Iftar with BFF :)


Assalamualaikum w.b.t. Hey stalkers and readers :) 
Walaupun lately ni agak malas nak update blog, but trust me ; aku banyak benda sebenarnya nak share dengan korang. Cuma belum ada masa. So, stay tuned okay? Nanti aku update secara pukal. Heee. Btw, macam mana puasa korang? Hopefully penuh la ek ^_^

Err. Just straight to the point, entri ni nak share pasal iftar with my bff. Memang terbaek. Something yang sangat precious for me. And thanks to my sweethearts ; Ainun, Fiza, Eton, Gah and Yan for spending ur time with me <3

Tak perlu kuar duit banyak2, beli je makanan kat bazar ramadhan and makan kat rumah siap bergelak sampai tergolek-golek. Heh. Okay, itu hyperbola. Hajat d hati memang nak masak, almaklumla, cik myra sorang ni dah pandai masuk ke dapur. *claps* Hihi. Tapi d sebabkan atas sebab tertentu, then ktorg decide makan kat rumah aku je T__T

Nasib tak da orang sebab yang lain berbuka kat kampung. And guess what? Sumpah best gila duk dengan dorang, dari bazar ramadhan, sampai la ke rumah. Asyik bergelak, bercerita. Kalau bole sampai meleleh air mata. Semua nak bercerita. Kisah hidup masing masing. Jodoh la, Musuh la, Buah hati la, Kawan la, Lawan pun ada kot. Padahal baru dua bulan tak buat gathering camtu. Lahaaii >.<

Overal, really appreciated that, bestfriends. Me love you much. Muahh! :)

Juadah Berbuka Puasa :)
Ayam Golek terbaekkkkkkk !!!
Gah menunjukkan kepakaran dlm bidang ketuk ketuk ayam :D
Selepas menunaikan yang wajib ;
we're heading to Kuala Perlis
Angin sepoi sepoi. Hihi
Mess with me just like u mess with them ^_^
The loves one. Since 1997 :)

28 comments:

adrinaqamarina said...

boleh tengok kan, masing3 membesar di depan mata masing3 jugak!


nanti nak panggil makan kenduri senang ah, tak payah jauh3 sebab dah satu geng! :P

Etong said...

ohh dekat sana buka puasa tu iftar eh? org sabah panggil sungkai hehehe :)

::FAIZ FARISH:: said...

owh, makanan tu nmpk sedap

akudandia. said...

me love you more. <3

iPai said...

hamboi sempat lagi pergi kuala perlis malam2 .. heheh

Cik Anita said...

myra sayang.
senyum macam nak peromot iklan gigi!

muahaha

*lari dah dari tajuk iftar.

fatheyn said...

wawa! besnyerr! myra kite bile plak nk iftar together2? ;p

bahiyah.nur said...

besttt. buka puasa kat mana ni myra?

syafiqakarim said...

stalker?haha

ah,puasa buat masa ni br lepas 3hr
haha.xpe,miss P dtg awal ;p
myra bila nak buka sameee ;p

zazaw said...

haiyarkkk
igtar with bff tahap paling seronok kan
hihu

cik dila said...

kalau masak sama-sam mesti lagi best kan. seronok buke dgn kawan-kawan nih..lama dah tak mai perlis.. ;)

Adeela Oh Lala said...

wah wah. budak nieh.. :P

syakey said...

ayam golek tu aku rasa mmg paling sedap kat perlis tu jeeee..


hahah.

Myra Arshad (: said...

@adrinaqamarina : tu lah. ni la kawan susah senang. hehe. nanti aku kawen, aku jemput hg jugak tau :)

Myra Arshad (: said...

@etong : iftar tu kan bahasa arab sayang. hihi. oohh. orang sabah ye? selamat sungkai :)

Myra Arshad (: said...

@faiz : agak aa. sedap jugak. nanti meh la iftar dengan aku plak. hahaha

Myra Arshad (: said...

@akudandia : aucchh. thanks darling ;')

Myra Arshad (: said...

@ipai : hehe. da boring sangat, lagipun perlis tak byk port best. hehe :)

Myra Arshad (: said...

@cikanita : aaa. nak tunjuk la gigi cantik ni. kehkeh

Myra Arshad (: said...

@fatethyn : aaa. tu la. dulu time kat usm sesama , masing busy je kan. hihi. rindu nya :)

Myra Arshad (: said...

@bahiyah : bukak puasa kat rumah myra ja. hehe. kat kangaq :)

Myra Arshad (: said...

@syafiqakarim : alahai. rugi aa tak dapat puasa awal2. hihi. nanti turun utara roger la eh :)

Myra Arshad (: said...

@zazaw : hari2 asyik beli bazar je, cube masak sikit kat asrama tu. hihi :p

Myra Arshad (: said...

@cikdila : tu la. rasa rugi jgk tak dapat masak, tapi apa bole buat. ada keja sikit. hehe

p/s : nanti mai la perlis :)

Myra Arshad (: said...

@adeela : weeeeeee~ :)

Myra Arshad (: said...

@syakey : harus la sedap. peehhh. terliur okay :p

bahiyah.nur said...

rumah kat mana myra? rasa macam tahu.tapi tak sure...lalala

Myra Arshad (: said...

@bahiyah : aa. rumah myra kat taman guru jaya. hehe. tau eh? :)