Home

Sunday, May 8, 2011

Pangkor was awesome.

Assalamualaikum. Heeeyy. I'm back. After a few days missing, finally. Balik jugak kampung halaman. Serious rindu orang - orang Perlis :) First of all, entri ni full with pictures. Kalau tak hadap nak tengok, please and please close tab yea? Actually aku hilang hari tu bukan pegi mana pun, pegi Pulau Pangkor jer. Memang best lah. Plus, aku first time ke sana. Lagi lah jakun. *Sound loser right? HAHA. Like i care*


But sadly aku tak bawak camera. Argghh. Mau gila jugak lah tengok orang lain snap2 gambar bagai. Tapi apa ada hal, suruh je lah photog ambik kan gambar. Yer dak ? Hihi. Overal, Seminar MRS was great. Program dia tak boring. Banyak buat LDK. Memang aku suka pun. And banyak gila masa lapang. Plus, makan 6x sehari kot. Lagi lah aku suka walaupun tengah dukacita pasal gigi T__T


Okay dah, malas nak cakap banyak. This time, let pictures speak to you :)
Picture of the day.
Gossip partner <3
Faez Uptown Beach Hotel.
Hey, its pure candid ^_^
Aww xD
Half of the girls :)
Spot me. HAHA

P/s : Happy blogging untuk Kak Fadh and Kak Fatin ! Terharu lima minit nampak gambar saya dalam ur blog. Woot woott ~ Gonna miss u, ex-rumet. Happy hols <3

20 comments:

nanad said...

wah~nice pic :D

misz molecule said...

tlg la..


sy nak pergi jgk.huhaaa

Adeela Oh Lala said...

woohh..
best nya tengok!!
jeles sihh..

zazaw said...

ergghhh
best nyaaaa

aunyasyuhada said...

woahhhhhhhhhh ! huntunglah dah cutiiii

Wan Gerrard said...

cmbst je :)

fittiariri said...

wah besh!

Myra Arshad (: said...

@nanad : tenkiu babe :)

Myra Arshad (: said...

@misz molecule : mohh kitaa. hehe

Myra Arshad (: said...

@adeela : hihi. bestt kot :)

Myra Arshad (: said...

@zaw : final laaa dulu wehh! haha

Myra Arshad (: said...

@auny : besssttt ohh xD

Myra Arshad (: said...

@gerrard : memang best pun. hehe

Myra Arshad (: said...

@fiiti : =)

Manja (let it be my sweet name) said...

manja pun nk ikut juga

Part time job berbaloi ke tidak?

HaNa HoNeY said...

lame gile xpegi pangkor!

spuTnik said...

wpun ciput jek statement tu..
ak terharu beb...wawawawa...
ti ajr2 la cikit k..
almaklum la br lgi der dlm area ni!!

Myra Arshad (: said...

@manja : next time jom bercuti kat tioman pulak :)

Myra Arshad (: said...

@hana : itu pun myra first time pegi kot. hihi

Myra Arshad (: said...

@kak fadh : hehe. hoyeah2. bersama2 lah kita memeriahkan lagi blog niii :p