Home

Thursday, May 19, 2011

God creation :)

Assalamualaikum. Hey readers and stalkers. Ahaa. This time aku nak share something yang for me sangat awesome. Bukan niat nak promote diri ke hapa okay ! Please take note. But saja je nak tunjuk yang view kat Tasoh Lake, Perlis ni not bad. Kalau mai perlis, sila la ke sana :)


Herrr. I think tu je kot nak cakap. Okay dah, jom. Cekidaut ! ^__^ 
*for those yang tak hadap nak tengok, kindly close ur tab. thank you*
Fresh Air ;)
Duhh, rasa macam nak guling - guling atas rumput ni
T__T
Calm.
Siap ada prop Kerbau lagi.
I likee ('',)
Peneman.
From left : Pijat, Gah (photog), Eton (director)

16 comments:

nanad said...

sy pernah berbuka puasa kat tasoh, memang cantik pemandangan kat situ ;D

iPai said...

eh lapang ye tempat die .. lawa2 ..

dylli said...

kat situ. ada bau tak lembu tak? HAHAHAHA.. last few weeks pi sana, bauuuuuuuuu doh! -.-

::FAIZ FARISH:: said...

nice

Adeela Oh Lala said...

betul, best gile kalau nak ambek gambaq kan dear ! :P nice dress lah ! borrow.. hehe

YOUsoF said...

Tak pernah sampai Perlis lagi pun Cik Myra... tak tau bila ada can hehhe.



Neway CANTIK la view kat sana. siap ada kabus dekat² bukit tu, ciptaan Tuhan sangat indah kan...









Malu² jugak kami tengok gambar yang malu-malu kat atas tu.. ;P

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

indahnya ciptaan tuhan:)
seriously.... i love nature as well!

Myra Arshad (: said...

@nanad : oh really ? i see :) hehe.

Myra Arshad (: said...

@ipai : siap bole buat maen bola 5sebelah lagi :p

Myra Arshad (: said...

@dylli : hurm. so far myra p tak dak bau pun, tapi tak tau la kot hidung ni tersumbat ka apa kan. hehehe.

Myra Arshad (: said...

@faiz : thanks :)

Myra Arshad (: said...

@yousuf : meehh la perlis =)

Myra Arshad (: said...

@adeela : hehe. dress preloved je pun. nak borrow ? tak de hal. dabel cas :p

Myra Arshad (: said...

@fifiey : me too =)

syakey said...

memang tasik tasohhh cantik je sgt best begamba kt sana. heheh


;)

Myra Arshad (: said...

@syakey : betoi2. bangga duk perlis. hehe *tetiba :p