Home

Friday, February 4, 2011

Trip to Langkawi.

Oh Hey Readers and Stalkers. 
Pergh. Title entri macam 'Road to London' kan. Muahaha. Tak kesah la apa pun, yang penting just nak share with readers yang last monday, aku pegi Langkawi. For a vacation. With my BFF. Pegi sehari je sebab banyak sangat halangan. Hehe.


Serious best kot. Dari bertolak nak ke jeti, sampai la balik ke Kuala Perlis the next day tu. Memang awesome ah. Susah nak cari kawan susah senang macam ni. Tahun ni dah tahun ke 13 kita kenal. Harap sampai bila - bila. Kalau ada aku terlepas cakap ke apa, sorry tau. Aku mintak maaf banyak - banyak. Tapi ingat , kita tak main simpan dalam. Hehe


Okay dah, malas gila nak taip berjela - jela. Jom layan pic plak. Heeee~


Cenang Beach
Cantik gila ;)
Ada cerita
Malibest Resort :)
Cable Car ;)



Okay dah. Tu je kot. Actually ada benda jadi kat kitorang time kat sana. Memang spoil mood habis aa. Tapi apa ada hal, buat duno suda. kan kan ? Hehehe. Thanks a lots babe. Percutian ni aku hadiahkan untuk Gah for her 20th birthday ;) I love you always ! 

28 comments:

Mknace said...

:) :) :)
cayalah
terbaeekkk!!!!

singgah dari mknace unlimited

fieza rosli said...

haha..love u

Marya Hana . said...

bestnya dapat pergi trip dengan kawan2.. :)

kata hati said...

hihi. comel. next year kita pi sabah pulak kan. tobat takmau bawak keta dah. T_T

alisha said...

bestnyeeeeeeeeee :)

diriku said...

waa..bestnya..he2

Wan Gerrard said...

hehe sangat seronok bila di Langkawi ^_^

SYiFA said...

wah2 bestnya dia.
emm myra stay kat malibest ke?ok tak resort situ?just asking sbab plan nk ke sana nnti..cadang nak mnginap situ la

Myra Arshad (: said...

mknace : hehe. memang terbaek ;)

zazaw said...

weyy
bsttt gilee
aku nak sekali pergi langkawi ngn bff
tapii
tapiii
banyak haaalaaaanagggann !!

Myra Arshad (: said...

fieza : i love you too ! hehehe

Myra Arshad (: said...

marya hana : yeee. best sangat kot. sis pegi la dgn kwan2 ;)

Myra Arshad (: said...

ainun : comel ? sapa. me or you ? muahaha. next week ? alahai. kalau kita postpone next two years bole ? macam busy jer. hehehe

Myra Arshad (: said...

aina : the best vacation ever ;)

Myra Arshad (: said...

diriku : =)

Myra Arshad (: said...

gerrard : nanti datang langkwi, roger mra. dekat jer. hehe

Myra Arshad (: said...

syifa : yup, mra stay kat malibest. memang terbaek ah dia punya view. betul2 depan laut. pantai dia cun. semua perfect ! hehehe. kalau nak stay situ, ambik la tree top pnya bilik. lagi lawa. hehe

Myra Arshad (: said...

zazaw : haa, pegi aa wei. best siot~ hahahaha

Anati Soki said...

gmbaq cun.. hmpa pun cun.. mesti vacation tuh pun cun.. terbaiklah!!!

Myra Arshad (: said...

anat : memang terbaek dari ladang ah :)

FisFe vAmp said...

perghh..5 kli slin bju??mantap..hihi

Anitadahahs said...

ergh.
jeles gila!
belom pernah sampai Langkawi lagi..grr~
nak pergi tapi jauh~
sobs.

Cik Akma said...

vacation with bff sgt awesome okayy! :)

Myra Arshad (: said...

pipa : memang salin baju semata mata utk photoshoot. hehe T__T

Myra Arshad (: said...

kak tina : meh ler. dekat jah. malaysia jugak :p hehehe

Myra Arshad (: said...

kak ma : sangat ~ seronok gila! hehe

YOUsoF said...

Ala benda tu tak terase kot kan sebab enjoy tu sendiri da tenggelamkan benda kecik camtu (walopun tak tau cite)..

nak pulak Fasha Sndha ikut korang sekali ek hehehe.


tak penah try jet ski.. so belum rindu lagikot. ;D

Myra Arshad (: said...

you : fasha sandha ni import dari kangar perlis ;p hehe.

try la jet ski. best kot~ hehehe