Home

Saturday, December 25, 2010

Hari Terakhir.

Oh Hey ! Big Hello readers and stalkers :) 
First things first nak bagitau yang esok aku dah nak balik USM. And thats mean i'll rarely update after this. So, hari ni sempena christmas and tahun baru next week. Aku nak wish for those yang celebrated, 'MERRY CHRISTMAS' and 'HAPPY NEW YEAR'. Actually, 2011 aku ada banyak wishlist. Maybe later on aku bole update lagi pasal wishlist 2011. Hihi =.='


This coming monday dah start second sem. Aku janji dengan diri sendiri nak study kuat sikit. Tapi kita tengok la, samaada janji tu hanya tinggal janji atau janji itu pasti ^__^ Wish me luck yea!


Aku rasa tu jer kot nak bagitau. Nak celoteh panjang mood tak bape nak ada. Sebab tengah pikir kat mana aku letak kunci loker. HAHA. Baru sebulan cuti dah lupa kunci letak mana, next year dengar kata cuti sampai 4bulan plus plus, entah apa la lagi aku lupa. Ehee~
Okay then, see you readers.
With Love,

27 comments:

auny ngehngeh :D said...

kirim salam semua mamat2 hensem USM ;p good luck !

Umie Nadhirah said...

Myra Myra... goodluck ^__*

Merry x'mas & happy new ya too =P

Myra Arshad (: said...

auny : hensem kah mamat2 usm ? haha. okay2. will do. insyaallah.

Myra Arshad (: said...

umie : hehe. tengs babe :)

Myra Arshad (: said...

umie : hehe. tengs babe :)

zazaw said...

good luckkkk
belaja rerajin dohhhh
jgn sedeh sedeh
hidup kena gelakkkkkkk (: lalalalalalaa

Cik Akma said...

ehem2, kunci locker pon lupe ke? mybe ttgl kt mid valley? haha ;D

Myra Arshad (: said...

zazaw : haa, ni aku tengah gelak la weh . tengs! :)

Myra Arshad (: said...

kak ma : aiyoo. kalu tgl kat mid vlley kacau tuh. haha.

hiro said...

Makan kt saujana kafe tuk gua..sob3.

are niz gilex kendi =] said...

ala , mksodnye ta update la t?
ta beznye :((

Myra Arshad (: said...

hiro : ehh , org usm kampus engineering lah. saujana kat induk. laen kampus. hehe. cafe lembaran ada lah :D

Myra Arshad (: said...

aniz : huhu. update. tpi jarang la ye :))

sekamar rindu said...

salam...

selamat kembali ke USM...belajar rajin2 ya..:)

Myra Arshad (: said...

sekamar rindu : tq :)

the Dutchess said...

gud luck di sem baruu ya! hehehe

Myra Arshad (: said...

farra : tengs babe :))

faiq said...

please set ko nye wishlist 2011 - "belanja faiq McD"

Myra Arshad (: said...

faiq : haha. kalau cmtu, ko kena set wishlist jugak lah.
'belanja myra movie' :D

faiq said...

citer 2 alam, kalo ade lagi kat wayang aku belanja ko tengok .. :)

3 kali pun bole>..:)

Myra Arshad (: said...

faiq : haha. siot jer nak belanja 2 alam kan. tkde tkde. next year punya show lah wei :P

Heidi Shafiq said...

aku xnk balik utem!!!!

Myra Arshad (: said...

heidi : tak payah balik weh. meh berkampung kat usm ni ha :p

alisha said...

good bye sys . good luck for next sem and happy new year ! ^^

Ieja said...

WTF.
smart!hehe

Myra Arshad (: said...

aina : huhu. gonna miss u babe :) tengs!

Myra Arshad (: said...

ieja : smart kan ? hehe . i loike =.=